GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ»

Οι τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πως ούτε πρόκειται να προτείνουν, ούτε να στηρίξουν κάποιο πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας π...


Οι τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πως ούτε πρόκειται να προτείνουν, ούτε να στηρίξουν κάποιο πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα της Ν.Δ.
Με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook ο κ. Παπαμιμίκος αναφέρει: «Από χθες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνουν μονότονα στα ΜΜΕ, πως ούτε πρόκειται να προτείνουν αλλά και ούτε να στηρίξουν κάποιο πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ανατροπή της κυβέρνησης. Δηλαδή μας λένε, χωρίς καμία ντροπή, πως οι θεσμοί μπορούν να απαξιώνονται ώστε να ικανοποιηθούν οι τυχοδιωκτισμοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή άραγε είναι η σύγχρονη παραγωγική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος; Αυτό είναι το "νέο", που δήθεν φέρνουν; Με τέτοιες λογικές και τους ανθρώπους που τις εκφράζουν, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο συνεργασίας».
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Επιτέλους θα συγκρουστούμε οι δύο μεγαλύτεροι φασισμοι τής χώρας, ο πελατειακος και ο ερυθρός, ο Σταλινικος φασισμός. Μέχρι τώρα νομίζω είχαν μία καλή συνεργασία, μοιράζονταν τα έσοδα από τον λαό, τον έκλεβαν κατάδύναμη, μοιραζόταν τούς διορισμούς στο δημόσιο, είχαν εξασφαλισμένη την ατιμωρησία, και τής εποχής γνώρισμα οποιος απολυονταν, αμέσως συνταξιούχος. Χωρίς δικαιολογητικά. Αρκεί να ήσουν του στρατού κατοχής. Και συνεχίζεται να αποσύρουν τον ιδιωτικό τομέα. Τούς έχουν αποκτήσει τόσο ακόμα και από τον επιούσιο, πού θα έχουν την ίδια μοίρα με τούς λαθρομετανάστες από τις εμπόλεμες περιοχές, κάποιος πρέπει να ζητήσει ανθρωπιστική βοήθεια, να μην πεθάνουν τής πείνας οι άνεργοι του ιδιωτικού τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση