GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορτάλιου εναντίον Τσίπρα για το Αγιο Όρος

Εσωκομματικούς τριγμούς συνεχίζει να προκαλεί το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος. Η Ελένη Πορτάλιου απερχόμενη εκπρόσ...


Εσωκομματικούς τριγμούς συνεχίζει να προκαλεί το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος. Η Ελένη Πορτάλιου απερχόμενη εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», στον απόηχο της επίσκεψής του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Άθωνα εκτοξεύει «κεραυνούς» κατά της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυρία Πορτάλιου στο άρθρο που δημοσιεύεται στο μπλογκ enosy.blogspot.gr (Ένωση Οπαδών της Συσπείρωσης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς), αφού σημειώνει πως η ταύτιση των κοινοτήτων των μοναχών με τις Ζαπατίστικες κοινότητες είναι προσβολή, αναφέρεται και στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και αφήνοντας σαφείς αιχμές υπογραμμίζει: «Ολα για τις (φανταστικές) ψήφους που η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα εισρεύσουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δια της θρησκευτικής οδού».
Σ” αυτό το πλαίσιο, συμπληρώνει πως «Τα θέματα στα οποία υποχρεούται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί είναι: ιδιοκτησία και φορολογία της εκκλησιαστικής περιουσίας, εκκρεμή σκάνδαλα όπως αυτό του Βατοπεδίου, έλεγχος των χρηματοδοτήσεων του Αγίου Όρους, χωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος».
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Βρε Πορταλιου θα σε μαλωσω.
    Αυτον τον ψευτομαγκα που τον αναδειξατε σε πρωτο βιολι μαζι με το εμετικο υποκειμενο τον Παππα τον κατηγορης.
    Αυτοι ειναι σε θεση να γραψουν μελος του κοματος ακομα και τον Τσοχατζοπουλου αρκει να τους υποσχεθη οτι θα τους ψηφηση.
    Στο τελος να το θυμασε μ'αυτους τους δυο θα γελαση καθε πικραμενος.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση