GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρίστε το δέρμα σας από την ακμή με σαφράν!

Ο κρόκος, το χρυσάφι της ελληνικής γης όπως αποκαλείται, συγκαταλέγεται στα πιο προσφιλή και πολύτιμα μπαχαρικά των αρχαίων πο...



Ο κρόκος, το χρυσάφι της ελληνικής γης όπως αποκαλείται, συγκαταλέγεται στα πιο προσφιλή και πολύτιμα μπαχαρικά των αρχαίων
πολιτισμών, για το άρωμα, το χρώμα, τις φαρμακευτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες.

O κρόκος είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά στον κόσμο, απλά λόγω της ποσότητας των λουλουδιών που απαιτούνται για να ληφθεί ένα μόνο γραμμάριο από αυτό.


Μάσκα με σαφράν για την ακμή:

Το σαφράν είναι πλούσιο σε αντι-βακτηριακές, αλλά και απολεπιστικές ιδιότητες. Αυτό το καθιστά πολύ χρήσιμο στον καθαρισμό της ακμής, αλλά και τη βελτίωση της χροιάς του δέρματος.

Συστατικά:
3 με 4 σκέλη του κρόκου
1/2 φλιτζάνι γάλα

Μέθοδος:
Αφήστε το σαφράν, εάν πρέπει να εγχυθεί με γάλα για περίπου 2 ώρες.
Στη συνέχεια εφαρμόζεται το γάλα στο πρόσωπο και το λαιμό σας.
Ξεπλύνετε μετά από περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά.
Επαναλάβετε αυτό τη μάσκα με το σαφράν στο σπίτι τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Με συνεχή χρήση, το δέρμα σας θα διώξει την ακμή και τις ατέλειες που έχουν απομείνει από προηγούμενα σπυράκια.¨

6 σχόλια

  1. Δήλωση ΣΟΚ για τους πολιτικούς!!
    Η πρόεδρος του ενιαίου συλλόγου Ημεδαπών/Αλλοδαπών Ιερόδουλων (ΗΑΙ) έκανε την ακόλουθη δήλωση:


    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (τουλάχιστον), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΙ ΜΑΣ !!!! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O POLITIKOS ME TA TSEKOYRIA EGINE YPOYRGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O POLITIKOS ME TA TSEKOYRIA EGINE YPOYRGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. ΤΣΙΡΙΖΑ:= Στρατούλης.

    2. ΣΦΥΡΙΖΑ: (αδιάφορα),= Αλαβάνος 

    3. ΤΑΓΥΡΙΖΑ: = Παπαδημούλης
    
4. ΤΡΙΓΥΡΙΖΑ: (είδα φως και μπήκα!),= Σακοράφα

    5. ΜΥΡΙΖΑ (την εξουσία): Τσίπρας

    6. ΡΙΣΚΑΡΙΖΑ: (με τους Τούρκους!)= Μπαλάφας

    7. ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΑ: = Λαφαζάνης

    8. ΞΥΡΙΖΑ: =Τατσόπουλος

    9. ΤΡΙΛΙΖΑ: (με τα οικονομικά!)= Σταθάκης

    10. ΑΣΠΡΙΖΑ: (παράνομοι μετανάστες)= Κουράκης
    
11. ΧΑΡΙΖΑ: (καταθέσεις)= Γλέζος

    12. ΔΙΟΡΙΖΑ: (κατά χιλιάδες, στο Δημόσιο...)= Βούτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθήνα, 8 Αυγούστου 2014



    Προς τον Πρόεδρο

    της Ρωσικής Ομοσπονδίας



    Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα

    Βλαντιμίρ Πούτιν

    Προσωπικά κατανοώ πλήρως τους λόγους που σας ώθησαν στην απόφασή σας να επιβάλετε εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εντούτοις, εξ ονόματος του ελληνικού λαού, που διέρχεται μια εποχή ακραίων στερήσεων, κάνω έκκληση στα ανθρωπιστικά σας αισθήματα να ξανασκεφτείτε την απόφασή σας ως προς τους Έλληνες αγρότες.

    Δεν θα επικαλεστώ το ότι κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν έστειλε ούτε έναν άνδρα να πολεμήσει στο Ανατολικό Μέτωπο, εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης. Το γεγονός αυτό ομολόγησε ο Στρατάρχης Μπουτιόνι όταν, σε συνέδριο της F.I.R. στη Μόσχα, το 1955, δήλωνε χαρακτηριστικά: «Συλλάβαμε αιχμαλώτους από όλες τις φυλές του Ισραήλ, Έλληνα δεν συλλάβαμε». Θα επικαλεστώ όμως το ότι, σταθερά, ο λαός μας είναι ο μόνος που αντιστάθηκε στις επιθυμίες του διευθυντηρίου της Ε.Ε. Ήμασταν αντίθετοι στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και κατόπιν στο βομβαρδισμό της Σερβίας, ήμασταν αντίθετοι στην εισβολή στο Ιράκ και στις απειλές εναντίον της Συρίας, ήμασταν αντίθετοι στη λογική της σποράς πολέμων και εμφύλιων ταραχών στη λεκάνη της Μεσογείου. Κι αυτό το πληρώσαμε ακριβά, με τους Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο να γίνονται τα πειραματόζωα της νέας τάξης πραγμάτων που επιχειρείται να επιβληθεί παγκόσμια. Τώρα, που η Ουκρανία βρίσκεται έρμαιο στα χέρια φασιστικών φατριών, υπερασπιστήκαμε και πάλι το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών.

    Γνωρίζουμε πολύ καλά τη στάση που τήρησε η ελληνική κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου, ωστόσο, να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία έχει ουσιαστικά χάσει τη «δεδηλωμένη» και συνεχίζει να κατέχει την εξουσία μόνο και μόνο για να ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας.

    Για τους λόγους αυτούς, επικαλούμενος και πάλι τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα αλλά και την πατροπαράδοτη στενή φιλία των λαών μας, ζητώ τη μη εφαρμογή του εμπάργκο για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ευελπιστώ να εισακουστώ.

    Με αισθήματα εκτίμησης και φιλίας

    Μανώλης Γλέζος

    Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι λέτε κύριε Γλέζο? Η Ελληνική κυβέρνηση είναι εκλεγμένη για δεύτερη φορά από τον ελληνικό λαό. Άρα έχει την έγκρισή του να πράττει ό,τι πράττει. Μην κρυβόματε πίσω από το δάχτυλό μας. Οι άλλοι, είτε Δυτικοευρωπαίοι είτε Ρώσοι ξύπνησαν πλέον απέναντι στις λαμογιές και τις κουτοπονηριές του Έλληνα. Να παίρνουμε τις Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις ξέρουμε. Να πληρώνουμε τις συνέπειες ότι ανήκουμε στην Ευρώπη δεν ξέρουμε! Επί τέλους κύριοι Πατριώτες σαν τον κο Γλέζο. Αήστε τον ελληνικό λαό να ωριμάσει. Να πληρώσει τα σφάλματά του για να ωριμάσει! Να καταλάβει ότι πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και να είναι έτοιμος να πληρώσει γι' αυτές. Η Ελλάδα συμμετέχει σε όλες τις εέργειες της ΕΕ πλήρως! Και είναι επιλογή του λαού της να καρπώνεται τις επιδοτήσεις της μέχρι χθές. Σήμερα που τα πράγματα άλλαξαν τρέχουμε να γλύψουμε όπου μπορούμε για να συνεχίσουμε να τους αρμέγουμε όλους. Έτσι ομως δεν αθ διορθωθούμε ποτέ!

    Όσον αφορά στην Κόκα Κόλα, γιατί να καθήσει εδώ κύριοι εργαζόμενοι? Για να πληρώνει 70 % φόρο στο ελληνικό κράτος (με εισφορές, κλπ) Όλες οι βιομηχανίες θα πάνε στη Βουλγαρία, να το ξέρετε! Να πληρώνουν 10% και να είναι ήσυχες από απεργίες και γραφειοκρατία. Τι θα κάνετε εσείς? Θα κάνετε κρατική κόκα κόλα? Θα ξανασυστήσετε την Ελληνική Σοβιετική Ένωση?

    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση