GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πονούσα τόσο που ζήτησα να μου κόψουν τα πόδια»!

Δραματικές στιγμές έζησε ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, με τον σπουδαίο παλαίμαχο επιθετικό να φτάνει σε σημείο απόγνωσης. Η εξομολόγησή τ...


Δραματικές στιγμές έζησε ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, με τον σπουδαίο παλαίμαχο επιθετικό να φτάνει σε σημείο απόγνωσης. Η εξομολόγησή του συγκλονίζει: «Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ να περπατήσω. Κατουριόμουν πάνω μου, γιατί δεν ήθελα να σηκωθώ… Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος. Σε τέτοιο σημείο που ζήτησα από γιατρό να μου κόψει τα πόδια! Επέμενα, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση…
Έβλεπα τον Όσκαρ Πιστόριους και πίστευα ότι αυτή ήταν η λύση. Ο γιατρός μου δεν το επέτρεψε, μου είπε «είσαι τρελός». Έκανα επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, αλλά δεν παρουσίασε βελτίωση η κατάστασή μου. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Το βάρος μου (86 κιλά) στηριζόταν μόνο στα κόκκαλα και αυτό δημιουργούσε έναν αφόρητο πόνο.
Σταδιακά άρχισε να βελτιώνεται η κατάσταση, αλλά χρειάστηκε να περάσει καιρός. Είμαι πολύ καλύτερα συγκριτικά με τρία χρόνια πριν», κατέληξε ο Αργεντινός.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση