GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει ο Θ. Παπανικολάου στην Ασφάλεια Πάτρας

Και νέες αλλαγές φέρνουν στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. οι τοποθετήσεις των αστυνομικών υποδιευθυντών που ανακοινώθηκαν, μετά από αναμονή α...



Και νέες αλλαγές φέρνουν στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. οι τοποθετήσεις των αστυνομικών υποδιευθυντών που ανακοινώθηκαν, μετά από αναμονή αρκετών ημερών, χθες βράδυ από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, παραμένει Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ο Θανάσης Παπανικολάου, παρά το γεγονός πως πολλές ήταν οι πληροφορίες που ανέφεραν πως αναμένεται να αντικατασταθεί.

Ο Χρήστος Μαζαρακιώτης παραμένει στο Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Οι μέχρι πρότινος βοηθοί των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Ασφαλείας και Τάξης στις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Ο Απόστολος Μαρτζάκλης μετακινείται ως βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Ιωάννη Σεϊντή, όπως επίσης οι Βασίλης Τσούρας και Θεόδωρος Τσάτσαρης, ενώ στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας τοποθετείται και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Ο Τριαντάφυλλος Πανώριος μεταφέρεται και πάλι στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών ως Διοικητής, παρά την αρχική του μετακίνηση ως βοηθός στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ασφαλείας, αφού αυτή καταργήθηκε.

Στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών αναλαμβάνει διοικητής ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν Διοικητής στην Τροχαία Πατρών. Σε αυτή τη θέση μεταφέρεται ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Διοικητής στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα τοποθετείται ο Παναγιώτης Πετσίνης, ενώ παραμένουν διοικητές του 3ου Αστυνομικού Τμήματος Ανδρέας Τσαπικούνης και του 5ου Αστυνομικού Τμήματος Γιάννης Κυριακόπουλος.

Στο Τμήμα Μεταγωγών τοποθετείται ο Γιάννης Μπούμης, ενώ στην Άμεση Δράση τοποθετείται ο Ανδρέας Γκίζας και υποδιοικητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής ο Περικλής Δημητρόπουλος.
Κωνσταντίνα Τσιάμη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση