GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίο...



Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του.
Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Η Έλενα Ράπτη πραγματοποίησε ομιλία στo Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας του Δήμου Ωραιοκάστρου με θέμα «Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση» μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ενόψει των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της γιορτής της Αγίας Παρασκευής.
Γονείς, παιδιά και πολίτες της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από υπαίθριο περίπτερο (σταντ) το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας» και να ενημερωθούν για τη μεγάλη πανευρωπαϊκή προσπάθεια πρόληψης και τερματισμού της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση