GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες εξετάσεις για την Εθνική ομάδα

Στο τουρνουά του Πο η Εθνική παρουσίασε τις αδυναμίες της και αυτές καλείται να αποδείξει πως έχει… μειώσει στο αποψινό πολύ δυνατό ...


Στο τουρνουά του Πο η Εθνική παρουσίασε τις αδυναμίες της και αυτές καλείται να αποδείξει πως έχει… μειώσει στο αποψινό πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη Λιθουανία στο Κάουνας. Το πρόβλημα στα ριμπάουντ, στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ και ενίοτε στην περιφερειακή άμυνα ήταν εμφανές κι απέναντι σε μια ομάδα που έχει έφεση και στους τρεις αυτούς τομείς θα διαπιστωθεί αν και σε τι βαθμό υπάρχει βελτίωση.
Το αποψινό τεστ (19:00, ΑΝΤ1) είναι ιδανικό. Οι ΝΒΑερ Βαλαντσιούνας και Μοτιεγιούνας μαζί με τους αδερφούς Λαβρίνοβιτς θα βάλουν δύσκολα στην ελληνική front line και ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει με ενδιαφέρον να δει αν η δουλειά των προηγούμενων ημερών απέδωσε καρπούς.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει ξανά στον τιμωρημένο Καλάθη και θα έχει στη διάθεσή του μια 14άδα κόντρα στο συγκρότημα του παλιόφιλου Γιόνας Καζλάουσκας, που παρότι δεν έχει τον Λίνας Κλέιζα σε σχέση με την ομάδα που ήταν δευτεραθλήτρια Ευρώπης στη Σλοβενία, μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα φιλικά.

Το ρόστερ της Λιθουανίας
Γκαρντ: Μάντας Καλνιέτις (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Σαρούνας Βασιλιάουσκας (Τρεφλ Σόποτ), Άντας Γιουσκεβίτσιους (Λιέτουβος Ρίτας), Ρενάλντας Σεϊμπούτις (Νταρουσάφακα), Μαρτίνας Πότσιους (Γαλατάσαραϊ).
Φόργουορντ: Σίμας Γιασάιτις (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Γιόνας Ματσιούλις (Ρεάλ Μαδρίτης), Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Ουνικάχα Μάλαγα), Παούλιους Γιανκούνας (Ζαλγκίρις), Αρτούρας Γκουντάιτις (Ζαλγκίρις).
Σέντερ: Ντάριους Λαβρίνοβιτς (Ρετζιάνα), Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Βαλένθια), Ντονάτας Μοτιεγιούνας Ρόκετς), Γιόνας Βαλαντσιούνας (Ράπτορς).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση