GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρέφει το βλέμμα σε Ετό και Μπονί η Λίβερπουλ

Οχτώ μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να καλύψει το κενό που υπάρχει σ...

Οχτώ μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση μετά την πώληση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα.

Αρκετοί πιστεύουν ότι ο Μπρένταν Ρότζερς θα δώσει μία ευκαιρία στον Στάριτζ, ο οποίος θα συνεργαστεί μαζί με τους Στέρλινγκ, Κουτίνιο και Λαλάνα στη μεσοεπιθετική γραμμή των «κόκκινων».

Ωστόσο, δημοσιογράφος του BBC – ονόματι Μπεν Σμιθ – αποκαλύπτει ότι ο βρετανικός σύλλογος προσπάθησε να πάρει τον αντι-Σουάρες, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τα σχόλια που «ανέβασε» στο Twitter, η Λίβερπουλ έκανε κρούσεις για τους Καρίμ Μπενζεμά, Ρανταμέλ Φαλκάο και Έντινσον Καβάνι, αλλά δεν είχε καμία πιθανότητα να τους αποκτήσει.

Έτσι αποφασίστηκε να στραφεί στους Σαμουέλ Ετό (ελεύθερος) και Γουίλφριντ Μπονί (ανήκει στη Σουόνσι), χωρίς να έχει επαφή με τον πρώτο και οι απαιτήσεις του δεύτερου να αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση