GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Ορφανός: Η Ελλάδα πηγαίνει προς το καλύτερο

Η Ελλάδα πηγαίνει προς το καλύτερο, τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός και εξέφρασε την ελπίδα ότι το φθινόπωρο θα ...


Η Ελλάδα πηγαίνει προς το καλύτερο, τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός και εξέφρασε την ελπίδα ότι το φθινόπωρο θα είναι το «σημείο καμπής» που θα φανεί αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης.
Από τη Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Ημαθία, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, ο κ. Ορφανός δήλωσε:
«Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός τιμούν την Κοίμηση της Θεοτόκου γιατί με το στήριγμα της είναι το αποκούμπι στις δύσκολες στιγμές. Η χώρα μας περνά δύσκολες ώρες, πάει προς το καλύτερο και ελπίζουμε πως το φθινόπωρο είναι το σημείο καμπής που θα φανεί αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης».
Παράλληλα ο υπουργός επέκρινε όσους ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας πως είναι αυτοί που χαίρονται όταν κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως η Παναγία Σουμελά αποτελεί «σημείο αναφοράς» για τους Ελληνες ποντιακής καταγωγής και σημείωσε:
«Οι Πόντιοι Έλληνες έκαναν μια τεράστια διαδρομή από την καταστροφή, ζωντάνεψαν, προχώρησαν, έφτιαξαν πολλά, μας έδωσαν το παράδειγμα. “Αρα μέσα από την θυσία και τον αγώνα, η Ελλάδα θα πετύχει να βρει και πάλι τον κεντρικό της ρόλο».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα αρχαιολογικά ευρήματα στην Αμφίπολη Σερρών, ο κ. Ορφανός απάντησε:
«Η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι η Μακεδονία που εμείς ζούμε. Ολοι όσοι έχουν στα όνειρα τους διεκδικήσεις, θα πρέπει να τις ξεχάσουν».
Είπε ακόμα ότι το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί ο ίδιος την περιοχή των ανασκαφών.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. αφου παμε καλλιτερα προς τι η αυξηση των χαρατσιων που υποτιθεται ηασαν προσωρινα για 2-3 χρονια ? Ειναι δυνατον με την αυξηση του χρεους και τη διαλυση της μικρομεσαιας επιχειρησης να ειμαστε καλλιτερα και να ελπιζουμε τι? ποτε θα ελθει η προδιαγεγραμμενη πτωχευση γιατι να μας τα χαριζουν δεν το πιστευει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση