GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετράχρονος αναζητούσε τους γονείς του για ώρα στην παραλιακή της Πρέβεζας

Ενός περιστατικού που εξελίχθηκε εχθές το βράδυ στην Πρέβεζας έγινε μάρτυρας το pamepreveza.gr. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 21...



Ενός περιστατικού που εξελίχθηκε εχθές το βράδυ στην Πρέβεζας έγινε μάρτυρας το pamepreveza.gr.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε στην παραλιακή ένας πιτσιρικάς περίπου 4ων χρονών να κλαίει και να περιφέρεται χαμένος, φωνάζοντας τους γονείς του.

Ο κόσμος σάστισε βλέποντάς τον ενώ την ίδια στιγμή εντοπίστηκε από περιπολούντες άντρες του Λιμενικού.
Βαθμοφόρος του Λιμεναρχείου Πρέβεζας πλησίασε τον μικρό.

Αμέσως τον πήρε στην αγκαλιά του και ο μικρός νιώθοντας πλέον την ασφάλεια μιας αγκαλιάς απαντούσε όσο αυτό ήταν δυνατόν, λόγω και του μικρού της ηλικίας του, στις ερωτήσεις του αξιωματικού προκειμένου να εντοπιστεί η οικογένειά του.

Μετά από λίγη ώρα και με την καθοδήγηση του πιτσιρικά έφτασαν στην πλατεία Ανδρούτσου (φωτό) όπου εκεί εντοπίστηκε, από το ίδιο το παιδί, ο πατέρας του.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι ο μικρός δεν αναζητήθηκε από τους δικούς του, όλη αυτή την ώρα κάτι το οποίο έκαναν άλλοι γονείς, Ιταλοί, γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, στην παραλιακή όταν ‘έχασαν’ τον δεκάχρονο γιό τους.

Το ζευγάρι των Ιταλών σάστισαν κάποια στιγμή όταν, ενώ βρίσκονταν σε κατάστημα στην παραλιακή, δεν έβρισκαν τον 10χρονο γιό τους. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, του Τμήματος αλλά και της Τροχαίας, μαζί με στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας άρχισαν να χτενίζουν όλη την παραλιακή ζώνη αλλά και τα γύρω στενά.

Τελικά ο μικρός βρέθηκε 20 λεπτά αργότερα και παραδόθηκε στους γονείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση