GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα με φόντο τη διαπραγμάτευση

Ανεβαίνει το πολιτικό «θερμόμετρο» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει των διαπραγματεύσεων της ελληνικής πλευρ...


Ανεβαίνει το πολιτικό «θερμόμετρο» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει των διαπραγματεύσεων της ελληνικής πλευράς με την τρόικα στο Παρίσι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «παράσταση κόκκινων γραμμών» επικρίνοντας την κυβέρνηση για τη στάση της, ενόψει της συνάντησης με την τρόικα, στο Παρίσι.
Η αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε ότι «ενόψει της προπαρασκευαστικής συνάντησης με την τρόικα στο Παρίσι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ανεβάζει την παράσταση “κόκκινες γραμμές”, μόνο που όλοι πλέον γνωρίζουν πως τις «κόκκινες γραμμές» τις βάζουν κάθε φορά οι δανειστές και η κυβέρνηση τις ακολουθεί».
«Καθώς η κοινωνία εξοντώνεται μέσω του ΕΝΦΙΑ και εννέα στους δέκα πολίτες ζητούν την κατάργησή, του, η κυβέρνηση υποκριτικά μιλά για φοροελαφρύνσεις», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει:
«Ενώ οι περισσότεροι και περισσότερες δοκιμάζονται σκληρά από την παρατεταμένη και εξοντωτική μνημονιακή πολιτική, η κυβέρνηση στήνει σκηνικό επικείμενης ανάπτυξης με τον πρωθυπουργό να φαντασιώνεται πως η οικονομία τρέχει με ταχύτητες ράλι.

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στην οδό της εξαπάτησης

To γάντι, με αφορμή το σχόλιο της Κουμούνδουρου, σήκωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας:
«Την ώρα που η κυβέρνηση παλεύει βήμα – βήμα με την πραγματικότητα, οδηγώντας τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικεύεται στις φαντασιώσεις και στις… “ρεαλιστικές ουτοπίες”, συνεχίζει στην οδό της εξαπάτησης».
«Μεταξύ άλλων», σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, «φαντασιώνονται πως έχουν ήδη βρει 5 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανεργίας»
«Φανταζόμαστε», προσθέτει, «πως με τον ίδιο τρόπο θα βρουν και τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια τα οποία χρειάζεται η χώρα για να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες της.
«Δυστυχώς, εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα ράλι ψεύτικων υποσχέσεων και λεονταρισμών», καταλήγει στην ανακοίνωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση