GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασάμι: «Θέλω κι άλλα γκολ»

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Παϊτίμ Κασάμι με τη φάνέλα του Ολυμπιακού καθώς αναδείχτηκε MVP της πρεμιέρας με τη Νίκη Βόλου, ε...



Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Παϊτίμ Κασάμι με τη φάνέλα του Ολυμπιακού καθώς αναδείχτηκε MVP της πρεμιέρας με τη Νίκη Βόλου, ενώ πέτυχε κι ένα εντυπωσιακό γκολ με το οποίο άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο.

Ο Ελβετός άσος υποσχέθηκε κι άλλα γκολ και καλύτερη απόδοση από τον ίδιο και την ομάδα του:

«Είναι μεγάλη μου η χαρά που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδ. Θέλαμε πολύ να το κάνουμε μπροστά στον κόσμο μας. Εγώ ακόμα βελτιώνομαι. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα και ελπίζω να πετύχω και άλλα σημαντικά γκολ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.Θέλω να βάλω και άλλα γκολ με τον Ολυμπιακό.

Η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο πράγματι δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Έπαιξαν ρόλο οι καιρικές συνθήκες, αφού είχε πολλή ζέστη και πολλή υγρασία. Φυσικά δεν κρατήσαμε και την μπάλα στην κατοχή μας όπως θα έπρεπε.

Βρίσκομαι λίγο καιρό στην ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστώ στις συνθήκες της ομάδας όσο και της Ελλάδας και ειδικά στις καιρικές. Ακόμα δεν είμαι στο 100%. Έχω πολλά να δώσω στην συνέχεια στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση