GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντιτρομοκρατική εντόπισε κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη στα Πατήσια

Τελικά δεν βρέθηκαν όπλα και τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής για πιθανά αποτυπώματα και DNA, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για να διαπιστωθ...

Τελικά δεν βρέθηκαν όπλα και τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής για πιθανά αποτυπώματα και DNA, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν θα προκύψει κάτι
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,το κρησφύγετο ανήκε στον Γιώργο Πετρακάκο, τον καταζητούμενο συνεργό του Μαζιώτη με τον οποίο έκαναν (σε συνεργασία και με τον Παλαιοκώστα) τη ληστεία στο Συκούριο της Λάρισας, τελικά ανήκει σε άλλο πρόσωπο.
Το σπίτι είχε νοικιαστεί από άτομο που έκανε ληστείες σε τράπεζες και υπήρχαν υποψίες ότι ίσως και να είχε συνεργαστεί κάποια στιγμή με τον Μαζιώτη. Ο "ενοικιαστής" όμως εγκατέλειψε το σπίτι πριν από έξι μήνες, αφήνοντας ακόμη και ενοίκια απλήρωτα.
Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία παρακολουθούσε για μέρες το σπίτι, προσκειμένου να δει αν κάποιοι και ποιοι θα επισκεφθούν το χώρο.
Όμως τελικά δεν υπήρξε κανείς επισκέπτης και η αντιτρομοκρατική, αποφάσισε να μπει στο χώρο να τον ερευνήσει για να δει αν υπάρχουν όπλα, ή άλλα στοιχεία και να αποσπάσει γεννητικό υλικό .
Τελικά δεν βρέθηκαν όπλα και τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής για πιθανά αποτυπώματα και DNA, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν θα προκύψει κάτι.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση