GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετ α τετ Όλγας Κεφαλογιάννη με Σαουδάραβα "κροίσο", στην Κρήτη

Έναν "κροίσο", μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας "υποδέχεται" η Κρήτη, σήμερα Παρασκευή...



Έναν "κροίσο", μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας "υποδέχεται" η Κρήτη, σήμερα Παρασκευή, ενώ κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται η άφιξη στην Κρήτης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, ταυτόχρονα με την παρουσία του Σαουδάραβα στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η Όλγα Κεφαλογιάννη έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ηράκλειο, σιωπηλά, χωρίς συνοδεία και μέτρα ασφαλείας, με πτήση της Ολυμπιακής. Η Κρητικιά υπουργός φαίνεται πως βρίσκεται στην Κρήτη στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, γι'αυτό και οδήγησε η ίδια το αυτοκίνητο με το οποίο μετέβη στο οικογενειακό ξενοδοχείο Dolphin Bay στην περιοχή της Αμμουδάρας Μαλεβιζίου, όπου κατέλυσε το βράδυ της Τετάρτης. Χθες Πέμπτη η υπουργός μετέβη στο Ρέθυμνο, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μείνει ως και μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Εν τω μεταξύ, ο Σαουδάραβας "κροίσος", Alwaleed Bin Talal Alsaud, νούμερο 3 στη βασιλική οικογένεια και εν δυνάμει ... επενδυτής, καθώς βρίσκεται στο top 30 των "ισχυρών" της λίστας Forbes, αναμένεται στην Κρήτη, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο εγγονός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας έχει περιουσία που υπολογίζεται στα 31 δισ. δολάρια και θεωρείται - αν μη τί άλλο - ένας ισχυρός "παίκτης" που η Ελλάδα, και η Κρήτη, επιθυμεί να προσελκύσει.

Ο Bin Talal θεωρείται ένας από τους πιο μεγάλους επενδυτές παγκοσμίως, ενώ είναι ιδιοκτήτης μεγάλων ποσοστών μετοχών σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Η περιουσία του συμπεριλαμβάνει μερίδια σε ΜΜΕ, τη Citigroup, ξενοδοχεία της αλυσίδας Four Seasons, Movenpick και Fairmont Raffles Holding, επίσης στο Hotel George V στο Παρίσι και του Savoy Hotel στο Λονδίνο. Το 2012, ο πρίγκιπας και η εταιρεία επενδύσεων που διατηρεί αγόρασε μετοχές του Twitter αξίας 300 εκατομμυρίων, που πλέον αξίζουν 1 δισ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση