GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ανατροπή στην υπόθεση με την παρένθετη μητέρα στην Ταϊλάνδη

Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά, το ζευγάρι Αυστραλών επέμεινε πως η ταϊλανδή παρένθετη μητέρα δεν τους έδινε τον Γκάμι, ο οποί...



Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά, το ζευγάρι Αυστραλών επέμεινε πως η ταϊλανδή παρένθετη μητέρα δεν τους έδινε τον Γκάμι, ο οποίος
πάσχει από σύνδρομο Ντάουν. Η υπόθεση πήρε πρόσφατα περίεργη τροπή όταν έγινε γνωστό ότι ο Ντέιβιντ Φάρνελ είχε καταδικαστεί τη δεκαετία του 90 για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Απάντηση στις καταγγελίες ότι εγκατέλειψε το βρέφος που απέκτησε με παρένθετη μητέρα, επειδή αυτό έπασχε από σύνδρομο Ντάουν, έδωσε το ζευγάρι των αυστραλών γονέων, αποκαλύπτοντας ότι ήθελε να πάρει μαζί του στην Αυστραλία και το αγοράκι.

Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά, ο Ντέιβιντ και η Γουέντι Φάρνελ επέμειναν ότι η ταϊλανδή παρένθετη μητέρα δεν τους έδινε τον Γκάμι, ο οποίος σήμερα είναι επτά μηνών.

Το ζευγάρι, το οποίο επέστρεψε στη χώρα του με την δίδυμη αδελφή του Γκάμι, είπε ότι θέλει να πάρει και τον μικρό.

Αρχικά, η παρένθετη μητέρα υποστήριξε ότι το ζευγάρι εγκατέλειψε σκοπίμως τον Γκάμι, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς εκτός από σύνδρομο Ντάουν πάσχει και από συγγενή καρδιοπάθεια. Ωστόσο, σε χθεσινή της συνέντευξη στο Associated Press, η μητέρα Παθαραμόν Τσάνμπουα, 21 ετών, φαίνεται να αναδιπλώνεται λέγοντας: «Δεν άφησα τον Γκάμι να επιστρέψει μαζί τους, αυτή είναι η αλήθεια κι αυτό γιατί θα τον έβαζαν σε ίδρυμα».

Σε μία φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξή του στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο Channel Nine ο Ντέιβιντ Φάρνελ είπε: «Δεν εγκαταλείψαμε τον γιό μας. Η Παθαραμόν μας είπε ότι αν επιχειρήσουμε να τον πάρουμε μαζί μας, θα καλέσει την Αστυνομία και θα προσπαθήσει να πάρει και το κοριτσάκι μας και θα κρατήσει και τα δύο μωρά».

«Είναι επιλογή της παρένθετης μητέρας αν θα σου δώσει το μωρό ή όχι. Παρότι έχεις συνάψει μαζί της μία συμφωνία να γίνει παρένθετη, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα. Είναι δική της απόφαση και η δική μας παρένθετη μητέρα είπε ότι θέλει να κρατήσει το αγοράκι», προσέθεσε.

Η υπόθεση πήρε πρόσφατα περίεργη τροπή όταν έγινε γνωστό ότι ο Ντέιβιντ Φάρνελ είχε καταδικαστεί τη δεκαετία του 90 για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ο ίδιος, πάντως, επιμένει ότι η κόρη του δεν κινδυνεύει από εκείνον.

«Δεν έχω τάση να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις καθόλου. Αυτή είναι η αλήθεια 100%. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω».

Η παρένθετη μητέρα, η οποία έχει άλλα δύο παιδιά, είπε ότι το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει άμβλωση όταν ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος και έμαθε πως ο Γκάμι έπασχε από Ντάουν. Εκείνη αρνήθηκε λόγω βουδιστικών πεποιθήσεων. Στη Ταϊλάνδη είναι παράνομη η άμβλωση όταν το βρέφος έχει πρόβλημα υγείας.

Ο κ. Φάρνελ αρνείται ότι ζήτησε από την παρένθετη μητέρα να κάνει άμβλωση αλλά εκφράζει την οργή του απέναντι στο πρακτορείο που είχε αναλάβει τη διαδικασία γιατί δεν πραγματοποίησε εγκαίρως εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του βρέφους κι όταν το έκανε ήταν πια αργά για άμβλωση. Αν το γνώριζαν νωρίτερα, λέει ο ίδιος, προφανώς θα επέλεγαν την άμβλωση.

«Δεν νομίζω ότι κανένας γονέας θέλει έναν γιό με αναπηρία. Οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να είναι υγιή και ευτυχισμένα», σχολίασε ο κ. Φάρνελ και καταλήγει ότι τότε ήταν που η παρένθετη μητέρα προσφέρθηκε να κρατήσει εκείνη το αγοράκι κι ας είχε πρόβλημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση