GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικό προκάλεσε η εμφάνιση ξιφία στην Αιγιάλεια

Οι λουόμενοι άρχισαν να βγαίνουν τρέχοντας από τη θάλασσα, μόλις αντιλήφθηκαν το νεαρό ξιφία. Ο νεαρός ξιφίας έκανε την εμφάνισή το...


Οι λουόμενοι άρχισαν να βγαίνουν τρέχοντας από τη θάλασσα, μόλις αντιλήφθηκαν το νεαρό ξιφία.
Ο νεαρός ξιφίας έκανε την εμφάνισή του προχθές στην Αλυκή, μόλις λίγα μέτρα από την στεριά, αναστατώνοντας τους λουόμενους και όχι μόνο.
Μερικοί άργησαν να αντιληφθούν το μικρό ξιφία και συνέχισαν να κολυμπούν αμέριμνοι, ενώ κάποιοι άλλοι βλέποντας το μικρό του πτερύγιο να πλησιάζει, νόμισαν αρχικά ότι πρόκειται για καρχαρία. Αμέσως άρχισαν να φωνάζουν με τρόμο και να βγαίνουν από τη θάλασσα, για να ανακαλύψουν αργότερα ότι επρόκειτο για ένα μικρό ξιφία, ο οποίος ήταν το ίδιο τρομαγμένος με αυτούς και “έξω από τα νερά του”.
Ο ξιφίας αφού αναστάτωσε ολόκληρη την παραλία, κολύμπησε σε πιο βαθιά νερά, αφήνοντας σοκαρισμένους τους λουόμενους, που ξαναμπήκαν τελικά στη θάλασσα μετά από αρκετή ώρα.
Πηγή: The Best News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση