GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναι μεν, αλλά από «τίγρη»…

Σαφές μήνυμα προς του Τραϊανό Δέλλα, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχετικά με το ε...



Σαφές μήνυμα προς του Τραϊανό Δέλλα, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη, στη θέση του επιθετικού, στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» διεμήνυσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία και να φέρει τον παίκτη που θα του ζητηθεί. Τόνισε, ωστόσο, το… αυτονόητο: πως θα πρέπει αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, να μπορεί να κάνει τη διαφορά και παράλληλα να μην «φάει» τη θέση κάποιου από τους υπάρχοντες που προορίζονται να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι απόλυτα καλυμμένος με το υπάρχον ρόστερ, αλλά επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μία ακόμη κίνηση μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει έτοιμη λίστα με επιθετικούς (και όχι μόνο) και περιμένει… εντολή, την ώρα που η περίπτωση του Ντέγιαν Λέκιτς δεν προχωρά. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, που έρχεται μόλις τρεις μήνες μετά την έναρξη της σεζόν στη Football League, οπότε τα όποια κενά διαπιστωθούν μπορούν να καλυφθούν τότε.

Δεν φεύγει κανείς

Το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός κάποιος παίκτης από το υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ απομακρύνεται. Υπήρχε σκέψη για κάποιους παίκτες, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια (Τζανετόπουλο, Τσεβά, Π. Ντούνη, Γροντή), αλλά εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξει αποχώρηση κανενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση