GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια συγκριτικά με πέρσι, αδειάζουν πρωτεύουσα και αστικά κέντρα

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας, κίνηση η οποία αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι την Κυριακή Αύξηση σ...

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας, κίνηση η οποία αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι την Κυριακή
Αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρατηρείται και στο λιμάνι του Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, για το πρώτο τριήμερο του Αυγούστου προγραμματίστηκαν 79 δρομολόγια από Πειραιά, 36 από Ραφήνα και 18 από Λαύριο και αναμένεται να αναχωρήσουν από Πειραιά 90.000 επιβάτες για Κυκλάδες, νησιά Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Κρήτη και 25.000 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού με συνολικά 47 δρομολόγια πλοίων και 45 ιπτάμενων δελφινιών.
Όσο για την πληρότητα, αυτή πλησιάζει το 100%, κυρίως για Κυκλάδες, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα πλοία και για τους άλλους προορισμούς.
Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι επιλέγουν τον Αργοσαρωνικό, καθώς τον Ιούνιο σε σχέση με το 2013 υπάρχει αύξηση κατά 3,94% και κατά 11,69% για τον μήνα Ιούλιο.
Αύξηση υπήρξε και στον αριθμό των οχημάτων που μεταφέρθηκαν με πλοία προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού (αύξηση περίπου 26% στα ΙΧ αυτοκίνητα και 1,4% στα φορτηγά).
Για τα υπόλοιπα νησιά φέτος τον Ιούνιο καταγράφεται αύξηση κατά 1,51% στον αριθμό των επιβατών και κατά 6,22% τον Ιούλιο. Στα ΙΧ αυτοκίνητα η αύξηση είναι περίπου 8% και στα φορτηγά 5,44%.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση