GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου για τα όργια με τους Σουηδούς τουρίστες

Προβοκάτσια σε βάρος του, από ανταγωνιστές του στο bar street της οδού Ορφανίδου, βλέπει με δήλωση που έκανε χθες δια του πληρεξούσι...


Προβοκάτσια σε βάρος του, από ανταγωνιστές του στο bar street της οδού Ορφανίδου, βλέπει με δήλωση που έκανε χθες δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του και ενώπιον της Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρίας Σοφίας Βαΐτση, ο νέος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο μαγνητοσκοπήθηκαν όργια από ξέφρενους, μεθυσμένους Σουηδούς τουρίστες.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου κ. Στέλιος Αλεξανδρής, παρουσιάστηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέα και γνωστοποίησε ότι το βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει τραβηχτεί στο κέντρο του εντολέως του, στην οδό Ορφανίδου.
Μετέφερε στην κ. Εισαγγελέα ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά έχει μαγνητοσκοπηθεί το 2011 και προφανώς κάποιος ανταγωνιστής του με σκοπό να τον πλήξει, το διέθεσε και το διένειμε πρόσφατα, σε εκατοντάδες σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, στο διαδίκτυο.
Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το κατάστημα αυτό έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του γιου του πρώην ιδιοκτήτη του και πρόκειται για ένα αξιοπρεπές κέντρο στο οποίο δεν συμβαίνουν πλέον τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν.
Ο πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος λειτουργεί εξάλλου στον ίδιο δρόμο άλλο κατάστημα στο οποίο υπάρχουν μπάρες για «pole dancing».
Θυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις από δύο ζευγάρια Σουηδών, που εμφανίζονται σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου, που τους μαγνητοσκοπούν και της απλής συνέργειας στην πράξη αυτή από τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου, που φέρονται να τους ενθαρρύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση