GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Η φορολογία μας έχει εξαντλήσει όλους

Ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, για την υπερφορολόγηση αλλά...


Ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, για την υπερφορολόγηση αλλά και τις αξιώσεις της κυβέρνησης από την τρόικα.
«Η φορολογία έχει εξαντλήσει όλους. Η υπερφορολόγιση εκγυμωνεί κινδύνους όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για την υπόσταση της μέσης τάξης», σχολίασε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε:
«Η ιδιοκτησία δεν είναι ένα τυχαίο δικαίωμα. Όταν η ιδιοκτησία υπόκειται σε φορολογία η οποία αντιστοιχεί σε έμμεση δήμευση αυτό έχει επιπτώσεις στην κοινωνία, στον μέσο άνθρωπο, επομένως στη δημοκρατία. Έχουμε ξεπεράσει το όριο εκείνο το οποίο είναι επιτρεπτό».
«Πλήρης αναθεώρηση του φορολογικού συστήματος και πλήρης αναθεώρηση του φορολογικού συστήματος που αφορά στην ιδιοκτησία», πρόσθεσε.
«Η Ευρωζώνη δεν πάει καλά. Φαίνεται ότι οι γερμανικές εμμονές, δεν κάνουν καλό. Κάναμε ότι μας είπαν. 1ον είναι ανάγκη να εντοπιστούν οι αστοχίες του προγράμματος και 2ον να βοηθήσουν την Ελληνική οικονομία να αποκτήσει τις δυνατότητες για αναπτυξιακή πορεία», πρόσθεσε.
«Ο μηδενισμός του ελλείμματος, δεν οφείλεται σε μια ανάπτυξη που μας δημιουργεί τις προσδοκίες για το μέλλον. Η προστασία της ιδιοκτησίας δεν είναι μόνο κάτι το οποίο θεσπίζεται στο Ελληνικό Σύνταγμα. Είναι επιταγή του ίδιου του Ευρωπαϊκού δικαίου», τόνισε ακόμα ο κ. Παυλόπουλος.
«Η κυβέρνηση πρέπει να λειτουργήσει μονομερώς. Η αντίρρηση της τρόικα ήταν μια αντίρρηση όσο δεν καταφέρναμε να μηδενίσουμε το έλλειμμά μας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.
«Δεν ξέρω αν θα βρεθούν οι 180 βουλευτές, αλλά πρέπει να βρεθούν. Είναι αδιανόητο να χρησιμοποιείται ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας, για άλλους σκοπούς», επισήμανε.

2 σχόλια

  1. Πρόταση σωτηρίας των Ελλήνων και της Ελλάδος, από το Δ.Ν.Τ και τους διεθνείς τοκογλύφους που μας πίνουν το αίμα.
    Aπό την στιγμή που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΛΑΟΣ και αργότερα και με την Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά , στα μνημόνια , στο Δ.Ν.Τ. και στα διεθνή κοράκια , οι συνδικαλιστές με τις απεργίες που έβαζαν τους εργαζόμενους να κάνουν, απέτυχαν παταγωδώς (μήπως είναι και αυτοί στό κόλπο ; ), όλα τα αντιλαϊκά μέτρα εναντίων όλων των Ελλήνων, μισθωτών , και συνταξιούχων οι βουλευτές τα ψήφισαν με την δικαιολογία ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα που ψηφίζουμε και μετά πάλι το ίδιο παραμύθι ξαναρχίζουν.
    Ο μόνος σωστός δρόμος κατά την δική μου γνώμη είναι να προσφύγουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μεμονωμένα αλλά και ομαδικά με μηνύσεις και προσφυγές στα διεθνή δικαστήρια , στην ευρωπαϊκή ένωση στον ΟΗΕ , στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων,στο Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη, που αφού συγκεντρωθούν τα διαφορά αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν για το βρόμικο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδας , των αυτοκτονιών που έγιναν κ.λπ. από έμπιστους μεγαλόδικηγόρους με διασυνδέσεις σε μεγάλα ειδικά δικηγορικά γραφεία σε Αμερική, Αγγλία, Ελβετία, το πρόβλημα μας θα λυθεί , επίσης θα κάνουμε πληρωμένες καταχωρίσεις στο διεθνή τύπο για να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα των Ελλήνων και να πάρει έκταση το θέμα μας .
    Τα χρήματα που θα χρειαστούν είναι εύκολο να βρεθούν, από τις εισφορές που δίνουμε στους συνδικαλιστές τι τα κάνουν όλα αυτά τα χρήματα που μαζεύουν από εισφορές μας ; Στους συλλόγους, υπάρχουν αποθεματικά και από ένα κοινό ταμείο που θα ιδρύσουμε , θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός που θα καταθέτουν χρήματα , η Ελληνική ομογένεια ,οι Φιλέλληνες και οι Έλληνες πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε γελοιε Παυλοπουλε.
    Εχεις καταλαβη οτι εισαι ο πλεον υπευθυνος υπουργος του πιο ανικανου και κουρασμενου Πρωθυπουργου ολων των εποχων του Κωστακη που διπλασιασατε το χρεος της χωρας σε 5 χρονια κλεβοντας και ρημαζοντας τα παντα και εχεις το θρασος να μας κανεις μαθηματα.
    Οστ κοπριτη.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 4ΟΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση