GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθισαν οι Ουκρανοί στη θέα των Ρώσικων μαχητικών παρά τις απειλές που εκτόξευσαν

Γράφει ο Βετεράνος Τα ρωσικά φορτηγά μπήκαν στο Ουκρανικό έδαφος χωρίς την έγκριση της  Κυβέρνησης του Κιέβου και παρά τις ...



Γράφει ο Βετεράνος

Τα ρωσικά φορτηγά μπήκαν στο Ουκρανικό έδαφος χωρίς την έγκριση της  Κυβέρνησης του Κιέβου και παρά τις απειλές των Ουκρανών που κάθισαν σαν κότες άσχετα από γαβγίσματα του Πρωθυπουργού της Ουκρανίας που έκανε λόγο για Εισβολή των Ρώσων !
Βέβαια οι Νατοϊκοί που είχαν εκτοξεύσει και αυτοί απειλές αλλά τελικά δια του εκπροσώπου τους απείλησαν με Οικονομικές κυρώσεις !
Οι Ρώσοι έκαναν σε όλους γνωστό οτι αν χτυπηθούν τα φορτηγά ή οι σταθμοί που θα μοιράζονταν οι βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό της Ανατολικής Ουκρανίας θα απαντούσαν Στρατιωτικά και έστειλαν τα πολεμικά τους να προστατευόσουν τα Ρώσικα φορτηγά !Η θέα των Ρώσικων μαχητικών στα Ουκρανικά RADAR προκάλεσε τρόμο στους Ουκρανούς που απλά κάθισαν σαν κότες ακόμη και όταν τα φορτηγά μπήκαν στο Ουκρανικό Έδαφος χωρίς καμιά έγκριση της Κυβέρνησης του Κιέβου !
Σήμερα το πρωί επέστρεψαν, σύμφωνα με το Reuters, τα πρώτα φορτηγά από το κονβόι που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια και που την Παρασκευή πέρασε στην ανατολική Ουκρανία, χωρίς την έγκριση του Κιέβου.
Η ουκρανική κυβέρνηση έκανε λόγο για εισβολή, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της Δύσης, υπό το φόβο νέας ανάφλεξης των συγκρούσεων. «Μολονότι αναγνωρίζουμε ότι η ανθρωπιστική κατάσταση επιδεινώνεται, οποιαδήποτε μονομερής ενέργεια μπορεί να υποδαυλίσει την ήδη επικίνδυνη κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία» δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Reuters, όλα και τα 220 φορτηγά του κονβόι πέρασαν τα σύνορα και βρίσκονται πλέον σε ρωσικό έδαφος.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση