GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει… come back

Θεαματικό «come back» στην πολιτική και το ΠΑΣΟΚ κάνει ο πρώην υπουργός και γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, που μιλώντας στην ...


Θεαματικό «come back» στην πολιτική και το ΠΑΣΟΚ κάνει ο πρώην υπουργός και γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, που μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, υποστήριξε ότι δεν έφυγε ποτέ από τον χώρο του. «Μπορώ να παίξω τον ρόλο που παίζω και στην τοπική κοινωνία των Πρεσπών , ως Διευθυντής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που συνεργάζονται ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να μη γίνεται αυτό και στην πολιτική;», είπε, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα.
Απαντώντας στο τι συνετέλεσε και δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε : «Ντρέπομαι να φύγω από το ΠΑΣΟΚ!». Θύμισε άλλωστε πως μπορεί να έχουν γίνει πολλά στο χώρο, αλλά το ΠΑΣΟΚ έχει όλα τα χρόνια κάνει τεράστιο έργο προς όφελος της κοινωνίας! «Ακόμη και η αύξηση του προσδόκιμου ζωής στο ΠΑΣΟΚ οφείλεται!», είπε, υποστηρίζοντας στον αντίποδα ότι η ΝΔ δεν έχει κάνει έργο που να έχει ωφελήσει την κοινωνία.
Ερωτηθείς για την κρίση, διαπίστωσε ένα σύμπτωμά της στην πολιτική ζωή του τόπου, σημειώνοντας τη διαφωνία του με συναδέλφους του που «παριστάνουν τους πλανόδιους θεατρίνους και αλλάζουν ρούχα για να πάνε σε άλλο θίασο», όπως είπε.
Παρατήρησε, δε, ότι τα τελευταία χρόνια ανετράπη το βασικό αξίωμα του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι "Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται!", σημειώνοντας με κάποια θλίψη ότι «δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ χαρίστηκε ΚΑΙ τεμαχίστηκε ΚΑΙ κληρονομήθηκε!»
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση