GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πιο ακριβό cupcake στον κόσμο: Κι όμως, κοστίζει 900 δολάρια! [video]

Eνας άντρας από το Τορόντο του Καναδά πήγε την αγάπη του για τα όμορφα αυτά γλυκίσματα σε άλλο επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια η ...



Eνας άντρας από το Τορόντο του Καναδά πήγε την αγάπη του για τα όμορφα αυτά γλυκίσματα σε άλλο επίπεδο.
Τα τελευταία χρόνια η μόδα των cupcakes έχει συνεπάρει τον κόσμο και έχει γίνει ένα είδος... εθισμού για τους λάτρεις των γλυκών.
Ωστόσο, ένας άντρας από το Τορόντο του Καναδά πήγε την αγάπη του για τα όμορφα αυτά γλυκίσματα σε... άλλο επίπεδο, ξοδεύοντας 900 δολάρια για το «τέλειο» cupcake.
Κι αν αναρωτιέστε τι περιέχει αυτό το cupcake που το κάνει τόσο ξεχωριστό και τόσο ακριβό, η αλήθεια είναι ότι, μεταξύ άλλων, δημιουργήθηκε από νιφάδες χρυσού 24 καρατίων, μια συλλεκτική έκδοση κονιάκ Courvoisier, θαλασσινό αλάτι από την περιοχή Camargue της Γαλλίας, βανίλια από την Ταϊτή, κρέμα βουτύρου από τη Νορμανδία, σοκολάτα από το πιο διάσημο ζαχαροπλαστείο της Ιταλίας.
Επίσης, για τη διακόσμηση του χρησιμοποιήθηκε μοριακό χαβιάρι, το οποίο περιείχε μια συλλεκτική έκδοση σαμπάνιας.
Ο άντρας παρήγγειλε το πολύτιμο αυτό cupcake από το ζαχαροπλαστείο Le Dolci στο Τορόντο με σκοπό να το κάνει δώρο στη γυναίκα του για τα 40α γενέθλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση