GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ENFIA όπως λέμε free wifi...

Γράφει ο Γρηγόρης Σταματιάδης Οι σύμβουλοι του Μαξίμου περί των θεμάτων πληροφορικής, αναλώνονται στις δημόσιες εμφανίσεις κα...



Γράφει ο Γρηγόρης Σταματιάδης

Οι σύμβουλοι του Μαξίμου περί των θεμάτων πληροφορικής, αναλώνονται στις δημόσιες εμφανίσεις και το lifestyle και μετά την διαγαλαξιακή επινόηση - γκάφα του free wifi, έθεσαν εαυτούς σε αργία.

Έτσι το αποτέλεσμα της «αργίας» των φωστήρων της πληροφορικής, είναι σαφές και απλό! Άλλο ένα μέτρο του «ποδαριού» όπως αυτό του ΕΝΦΙΑ, έρχεται να αναστατώσει τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών από τους κακούς υπολογισμούς και τους αλγορίθμους που χρησιμοποιήθηκαν έτσι για πλάκα.. Γιατί κάποιοι κάνουν την πλάκα τους. Εντάξει το υπουργείο Οικονομικών αποδεδειγμένα κάνει την πλάκα του.. αλλά το γραφείο Πρωθυπουργού που εποπτεύει τους πάντες και τα πάντα που είναι;;; Από photo opportunities των συμβούλων, πάντως καλά πάνε.. (πάμε).

Εκμεταλλεύονται όποια ψήγματα ανοχής ενδεχομένως και την καλοκαιρινή ζέστη και αδιαφορούν για τις επιπτώσεις που έχουν στην αγορά, στην οικονομία, στη ζωή των ανθρώπων τα δικά τους γονατογραφήματα. Θεωρούν λοιπόν, πως σε μία πεθαμένη κτηματομεσιτική και κατασκευαστική αγορά και ενώ είχαν για έξι μήνες παγωμένες τις μεταβιβάσεις ακινήτων χωρίς νομοθετήματα, μπορούν να δώσουν άλλο ένα χτύπημα στην κοινωνία δημιουργώντας άλλο ένα πρόβλημα στις μεταβιβάσεις μέσω του λανθασμένου υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ.

Και το χειρότερο, έρχεται στο τέλος. Το υπ. Οικονομικών ή/και το Μαξίμου, ανίκανο να διορθώσει το λάθος με νέους υπολογισμούς, καλεί τους πολίτες να πληρώσουν και μετά να να συμψηφιστούν οι επιστροφές… Δηλαδή στρατός.. πρώτα εκτελείς και μετά διαμαρτύρεσαι.
Ανάπτυξη, Ανάπτυξη, Ανάπτυξη!
Τι να πει κανείς.. Ντροπή και δέος..


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση