GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαιώθηκε η ΑΕΛ και θα συμμετέχει στη Football League και στο Κύπελλο

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου, που ήθελε να βάλει «στοπ» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙ...


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου, που ήθελε να βάλει «στοπ» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964. Οπότε οι «βυσσινί» θα συμμετάσχουν στη Football League και θα πάρουν μέρος και στο Κύπελλο.
Επιπλέον, γνωστοποιήθηκε ότι η αναμέτρηση μεταξύ τη ΑΕΛ και των «ερυθρόλευκων», το οποίο είχε οριστεί αρχικά για την Παρασκευή (29/8), που πήρε αναβολή, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (1/9) στις 21:30.
Απορρίφθηκε και η παρέμβαση των ποδοσφαιριστών, Γιώργου Αμπάρη, Γιάννη Αραμπατζή και Ιωάννη Νικολιδάκη.
Η ανακοίνωση αναφέρει
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 67/27-8-2014 απόφασή της: 1) Κηρύσσει απαράδεκτη τη συζήτηση της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της “ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964″ λόγω μη κλητεύσεώς της.
2) Απορρίπτει την παρέμβαση των Γ. ΑΜΠΑΡΗ, ΝΙΚ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ως απαράδεκτη ως προς τους λοιπούς διαδίκους (α΄και γ΄εφεσιβλήτων).
3) Απορρίπτει την έφεση κατά α) της ΕΠΟ και της από 18-8-2014 απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και β)της “ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964″.
Mε απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, βάσει του Νόμου 4049/2012 και για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων ΑΕ Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 29/8/2014. Με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ ο αγώνας ορίστηκε εκ νέου για τη Δευτέρα 1/9/2014 και ώρα 21:30 στο γήπεδο Αλκαζάρ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση