GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Σε Ice Bucket Challenge προκαλεί ασθενής με ALS τον Aντώνη Σαμαρά

Τον πρωθυπουργό προκάλεσε να μπουγελωθεί ο 52χρονος Μάρκος Σημαντηράκης. Πάσχει από την ασθένεια ALS και πλέον βρίσκεται καθηλωμένος σε α...

Τον πρωθυπουργό προκάλεσε να μπουγελωθεί ο 52χρονος Μάρκος Σημαντηράκης. Πάσχει από την ασθένεια ALS και πλέον βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Δείτε το σχετικό βίντεο (Vid)

Ο Μάρκος Σημαντηράκης, ο οποίος διαγνώσθηκε με την Πλάγια Μυοατροφική σκλήρυνση πριν έξι χρόνια είχε την ιδέα να οργανωθεί ένα ομαδικό Ice Bucket Challenge στα Χανιά.
Σε βίντεο που δείχνει το ομαδικό μπουγέλωμα που έγινε στα Χανιά, η κόρη του ασθενή διαβάζει τα λόγια, εκ μέρους του πατέρα της, ανακοινώνοντας τα τρία ονόματα που προσκαλούνται σε αυτομπουγέλωμα:
«Προσκαλώ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ελπίζοντας να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, το δημοσιογράφο και φίλο του Νίκο Μάνεση τον οποίο εκτιμώ πολυ και τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, που έχει δείξει και στο παρελθόν με πράξεις του το φιλανθρωπικό του έργο».
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση