GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεκόπη η συναυλία των «Koza Mostra» μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Τηλεφώνημα άγνωστου για τοποθέτηση βόμβας στον χώρο, ήταν η αιτία της διακοπής της συναυλίας των Koza Mostra που διεξαγόταν στα...



Τηλεφώνημα άγνωστου για τοποθέτηση βόμβας στον χώρο, ήταν η αιτία της διακοπής της συναυλίας των Koza Mostra που διεξαγόταν στα πλαίσια του Dramaika Youth Festival 2014.

Στα μέσα περίπου της συναυλίας ο τραγουδιστής του συγκροτήματος αναγκάστηκε να αποχωρίσει από την σκηνή, προτρέποντας τoν κόσμο να αποχωρίσει και αυτός, μιας και υπήρχε σοβαρός λόγος.

Οι διοργανωτές, ενημερώθηκαν από την ασφάλεια Δράμας, για την τοποθέτηση βόμβας, αυτό όμως δεν ανακοινώθηκε, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ,ώστε να μην δημιουργηθεί πανικός.

Ευτυχώς τελικά , μετά από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο χώρο,ήταν μια κακόγουστη φάρσα… που χάλασε την χτεσινή βραδιά.
- Με αυτόν τον δυσάρεστο τρόπο έπεσε για 10η συνεχόμενη χρονιά η αυλαία του «Dramaika Youth Festival 2014» με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, στα γρασίδια της Αγ. Βαρβάρας. Εκδήλωση που διοργανώθηκε από το τοπικό συμβούλιο νέων και την υποστήριξη του Δήμου Δράμας, δίνοντας αισιοδοξία μέσα από την μουσική, στους χιλιάδες παρευρισκόμενους, που το παρακολούθησαν.
Το ραντεβού κλείστηκε για του χρόνου…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση