GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδες των ροφημάτων γάλακτος Mars και Milky Way

Την ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων ροφημάτων γάλακτος που παρήχθησαν στη Γερμανία και διακινήθηκαν στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει ήδη ...


Την ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων ροφημάτων γάλακτος που παρήχθησαν στη Γερμανία και διακινήθηκαν στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει ήδη η επιχείρηση Mars Hellas S.A., καθώς ανιχνεύθηκε παρουσία του μικροοργανισμού Bacillus subtilis.
Ειδικότερα, πρόκειται για τα προϊόντα “Mars Refuel” και “Milky Way”, σε συσκευασίες των 350ml, σε μπουκάλια με πώμα για εύκολο άνοιγμα (sports-cap) και αφορά στις παρτίδες με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 19.12.2014 έως και 11.04.2015 των ημερομηνιών αυτών συμπεριλαμβανομένων, που διακινήθηκαν στην Ελλάδα από την εταιρεία Mars Hellas S.A.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι, ενώ οι καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους τα ανωτέρω προϊόντα των εν λόγω παρτίδων καλούνται να μην τα καταναλώσουν.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση