GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Mega ετοιμάζεται για τη ρεβάνς από τον ΑΝΤ1...

Με προσεκτικά βήματα προχωρεί ο σχεδιασμός για το “νέο Mega”... με τον διευθυντή ειδ



Με προσεκτικά βήματα προχωρεί ο σχεδιασμός για το “νέο Mega”...
με τον διευθυντή ειδ
ήσεων και ενημέρωσης του Μεγάλου Καναλιού Χρήστο Παναγιωτόπουλο να χαράσσει τον οδικό χάρτη επί του οποίου θα οικοδομηθεί η στρατηγική ρεβάνς απέναντι στον ΑΝΤ1, για την ανακατάληψη των πρωτείων στην ενημέρωση.

Η αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ήταν το βασικό σημείο καμπής, καθώς έτσι το Mega θα έχει την ευκαιρία να επενδύσει σε ένα νέο πρόσωπο, και να συνδυάσει τη φρεσκάδα του νέου ξεκινήματος με ευρύτερες αλλαγές στον τρόπο παρουσίασης και τη ροή του δελτίου ειδήσεων.
Οι αλλαγές θα αφορούν τόσο τα πάνελ των σχολιαστών, όσο και την ταχύτητα εναλλαγής στην παρουσίαση των θεμάτων, με “ζωηρά” video, που θα δίνουν στον τηλεθεατή την αίσθηση της αμεσότητας.
Σύμμαχος του Mega στην προσπάθεια αυτή είναι οι διαφαινόμενες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, και η διενέργεια πρόωρων βουλευτικών εκλογών το φθινόπωρο του 2014, καθώς το κανάλι της Λεωφόρου Μεσογείων δεν έχει χάσει την υπεροχή του έναντι του ΑΝΤ1 στη συνείδηση των τηλεθεατών, για την ανάλυση και ανάπτυξη της πιο σοβαρής θεματολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση