GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σαράφογλου κερδίζει τις εντυπώσεις στο Mega

Η Μαρία Σαράφογλου κερδίζει τις τελευταίες μέρες τις εντυπώσεις, με την παρουσία της σε πρώτο ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...



Η Μαρία Σαράφογλου κερδίζει τις τελευταίες μέρες τις εντυπώσεις, με την παρουσία της σε πρώτο ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με φόντο τις ζυμώσεις για τη διαδοχή της Όλγας Τρέμη.

Η νεαρή παρουσιάστρια με τη σημαντική ήδη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, τόσο στον χώρο του ρεπορτάζ των διεθνών, όσο και στην παρουσίαση εκπομπής στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ, και μάλιστα στον δύσκολο τότε ρόλο της διαδόχου της Πόπης Τσαπανίδου, εκτιμάται ότι είναι το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, σε μια τηλεοπτική χρονιά που αναμένεται εξαιρετικά απαιτητική.

Τόσο λόγω των διαγραφόμενων πολιτικών εξελίξεων, και των επικείμενων πρόωρων βουλευτικών εκλογών, όσο και επειδή το Mega θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τον ΑΝΤ1, επενδύοντας στην εγκυρότητά του, και στη δυνατότητα εις βάθος ανάλυσης των σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας.

Η Μαρία Σαράφογλου λοιπόν δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα, όπως φάνηκε και απόψε, όπου μαζί με τον Μιχάλη Ιγνατίου στον σχολιασμό, κάλυψαν πλήρως και με επάρκεια τις σύνθετες διεθνείς εξελίξεις, που εκ των πραγμάτων έχουν άμεση επίδραση και στην εθνική καθημερινότητα της Ελλάδας.

1 σχόλιο

  1. Ωραία και ευγενικιά φαίνεται αλλά θα τη φάει το ΜΕΓΚΑ φίδι. Θυμάστε πως ξεκίνησε η Τρέμη και πως κατάντησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση