GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η γνωστή παρουσιάστρια που έσκισε το συμβόλαιο της με το MEGA;

Πολλοί είπαν ότι το Μega δεν προώθησε όσο έπρεπε την εκπομπή της...



Πολλοί είπαν ότι το Μega δεν προώθησε όσο έπρεπε την εκπομπή της...
Μαρίας Εκμεκτσίογλου.
Το αισθάνθηκε με κάποιον τρόπο;
«Ήταν ένα πρόγραμμα που, από την πρώτη στιγμή, είχε έντονη αναγνώριση από το κοινό.
Οι τηλεθεατές λάτρεψαν την εκπομπή.
Επειδή βίωσα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, όντως δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο λειτούργησαν κατ' αυτόν τον τρόπο από το ΜΕΟΑ. Επισκέφθηκα το κανάλι, δεν περίμενα φυσικά να μας στρώσουν κόκκινα χαλιά, αλλά φανταζόμουν ότι τουλάχιστον θα πουν μέσα από την ψυχή τους ένα «Καλώς ήρθατε, Μαράκι», τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου.
Δεν έκανα μόνη μου την εκπομπή. Είναι ένα σύνολο δουλειάς των Μιχάλη Δεναξά, Κώστα Βαρελίδη, Ιωσήφ Σπήνου, Φώτη Μήτση και Στέλλας Παναγιωτοπούλου. Όλοι δουλέψαμε για να γίνει το πρόγραμμα» τόνισε στο Super TV.
-Αισθάνθηκες ότι σαμπόταραν το πρόγραμμα;
«Για ποιον λόγο το έκαναν; Τόση διαφήμιση και σπόνσορες τους έφερε. Έκοβαν από την εκπομπή λεφτά για να παίρνουν και άλλες διαφημίσεις.»
-Η συνεργασία σου ολοκληρώθηκε πια με το κανάλι. Σε στενοχωρεί;
«Δε με στενοχώρησε γιατί πληγώθηκα στην ψυχή μου. Εγώ λειτουργώ με την καρδιά μου, ούτε με την ψυχή μου, ούτε με την τσέπη μου. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στα κανάλια στην Ελλάδα. Η συνεργασία μου έληξε. Εγώ έσκισα το συμβόλαιο μου με το Μega. Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε ακόμη είκοσι εκπομπές. Πληγώθηκα όμως πολύ για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου. Δε βρεθήκαμε ούτε σε ένα τραπέζι να πιούμε ένα ποτήρι κρασί, ένα ουζάκι στην υγειά της εκπομπής. Εγώ αυτό περίμενα να ζήσω. Την αγάπη του κοινού την έλαβα.»
-Απ' ό,τι ξέρω, ήδη πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν κάνει κρούση προκειμένου να παρουσιάσεις ένα αντίστοιχο πρόγραμμα την επόμενη σεζόν.
«Βέβαια. Έχουμε δεχτεί πολλές προτάσεις. Αυτό που θέλω να πω καθαρά ότι δεν ισχύει, και το οποίο ακούστηκε έντονα, είναι πως διέκοψα τη συνεργασία μου με το κανάλι επειδή ζήτησα υπέρογκα ποσά για τον επόμενο κύκλο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα απ' αυτό. Ας βγει κάποιος από το ΜΕ6Α να πει ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Εγώ τους είπα: «Παιδιά, και λεφτά να μην έχετε, είναι τόσοι στην Τουρκία που θέλουν να σπονσοράρουν την εκπομπή». Το πρόγραμμα ωφέλησε την Τουρκία γιατί πάρα πολλοί Έλληνες επισκέφθηκαν την Πόλη.»
http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/Taste/story/332621/exalli-i-ekmektsiogloy-egw-eskisa-to-symbolaio-me-to-mega#ixzz39PzJSuQM

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση