GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδόθηκε στις αρχές ο άστεγος της Miley Cyrus

Παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις αρχές του Ντάλας ο καταζητούμενος άστεγος που παρέλαβε αντί της Miley Cyrus το βραβείο ...



Παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις αρχές του Ντάλας ο καταζητούμενος άστεγος που παρέλαβε αντί της Miley Cyrus το βραβείο για το καλύτερο βίντεο κλιπ στα πρόσφατα MTV Video Music Awards.

Ο Jesse Helt βρέθηκε για κάποιες ώρες στα κρατητήρια προτού καταβάλει 2.500 δολάρια ως προκαταβολή για την ύψους 25.000 δολαρίων εγγύησή του ώστε τελικά να αφεθεί ελεύθερος.

Ο Helt, τον οποίο η διάσημη τραγουδίστρια γνώρισε σε κέντρο αστέγων στο Χόλιγουντ, ήταν καταζητούμενος για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.
Η ίδια η Cyrus κατακεραύνωσε τα ΜΜΕ γιατί επικεντρώθηκαν στο εγκληματικό παρελθόν του Helt παρά στο θέμα των αστέγων, στο οποίο επεδίωξε να δώσει έμφαση με την κίνησή της.
Η δίκη του Helt προγραμματιστήκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση