GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"O Robin Williams έμαθε ότι έπασχε από Πάρκινσον λίγο πριν αυτοκτονήσει" αποκάλυψε η σύζυγός του...

Σε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε η σύζυγος του Robin Williams. Η Susan Schneider γνωστοποίησε ότι ο διάσημος ηθοποιός λίγες μέρες πριν βάλε...

Σε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε η σύζυγος του Robin Williams. Η Susan Schneider γνωστοποίησε ότι ο διάσημος ηθοποιός λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, είχε μάθει ότι πάσχει από Πάρκινσον, όντας στα πρώτα στάδια της νόσου.
"Ο Robin πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, βοηθώντας τους άλλους. Είτε με το να διασκεδάζει εκατομμύρια ανθρώπους στο θέατρο, το σινεμά ή την τηλεόραση, είτε παρηγορώντας ένα άρρωστο παιδί – ο Robin ήθελε να γελάμε και να είμαστε λιγότερο φοβισμένοι.
Από τη στιγμή που μας άφησε, όλοι εμείς -τα πρόσωπα που εκείνος αγάπησε- έχουμε βρει λίγη παρηγοριά στο τεράστιο ξέσπασμα αγάπης και στο θαυμασμό που εκατομμύρια άνθρωποι έτρεφαν για αυτόν, καθώς είχε αγγίξει τις ζωές τους.
Ο Robin ήταν απολύτως νηφάλιος και γενναίος, καθώς έδινε τις δικές του μάχες κόντρα στην κατάθλιψη, το άγχος, καθώς και τα πρώτα στάδια του Πάρκινσον, το οποίο δεν ήταν έτοιμος να αποδεχτεί δημόσια.
Ελπίζουμε ότι στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Robin, οι άλλοι θα βρουν τη δύναμη να ζητήσουν την υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειάζονται για οποιαδήποτε μάχη κι αν δίνουν, έτσι ώστε να μπορούν να αισθάνονται λιγότερο φοβισμένοι" δήλωσε η Susan Schneider.
Επίσημη διάψευση για τα περί οικονομικών προβλημάτων
Τις φήμες που κυκλοφορούν περί αυτοκτονίας λόγω οικονομικών προβλημάτων, διέψευσε η εκπρόσωπος της οικογένειας του Robin Williams.
Με e-mail που έστειλε στο NBC News, η Max Buxbaum ξεκαθαρίζει: "Τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Robin ίσως να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, είναι εσφαλμένα. Καταλαβαίνω την επιθυμία του κόσμου να κατανοήσει τι συνέβη, αλλά θα θέλαμε να τους ενθαρρύνουμε να εστιάσουν την προσοχή τους στο πώς θα βοηθήσουν άλλους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη".
Ο εκλιπών ηθοποιός είχε βγάλει προς πώληση ένα αγρόκτημα 640 στρεμμάτων στη Napa Valley της Καλιφόρνιας αντί 29,9 εκατ. δολαρίων. Μέχρι τον προηγούμενο Απρίλιο όμως, δεν είχε καταφέρει να απαλλαγεί από αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου ένα χρόνο πριν, είχε δηλώσει ότι ένας από τους λόγους που το έδινε και επέστρεφε στην τηλεόραση με μια κωμική σειρά, ήταν ότι "υπάρχουν λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν" μετά από δύο διαζύγια. "Το διαζύγιο είναι ακριβό" είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: NBC News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση