GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O δήμαρχος ξανά είναι δήμαρχος και η Κωμιακή Νάξου ξανά χωρίς νερό...

Aλλος ένας χρόνος χωρίς επάρκεια νερού οι κάτοικοι του ορεινού χωριού της Κωμιακής Νάξου... Όσοι από τους παραθεριστές δεν εγκατέ...


Aλλος ένας χρόνος χωρίς επάρκεια νερού οι κάτοικοι του ορεινού χωριού της Κωμιακής Νάξου...
Όσοι από τους παραθεριστές δεν εγκατέλειψαν το χωριό συμβιβάστηκαν με τον τρόπο ζωής,σχετικά με την υδροδότησή τους,των κατοίκων του χωριού, όσοι έχουν επιπλέον χρήματα αγοράζουν εμφιαλωμένα.
Οι άλλοι κουβαλούν νερό με κουβάδες από πηγές γύρω από το χωριό. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανύπαρκτος σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα ή προσπαθεί να κοροιδέψει τους κατοίκους του χωριού μεταφέροντας 2-3 βυτία νερό, 30 με 45 κυβικά νερό, για να καλύψει ανάγκες πλέον των χιλίων ατόμων.
Ποσότητα νερού που δεν είναι αρκετή ούτε το δίκτυο να γεμίσει! Ο δήμαρχος προεκλογικά καυχόταν ότι έδωσε λύση στο πρόβλημα του νερού στην Κωμιακή με γεωτρήσεις και πήρε τις ψήφους! έλα όμως που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όπως λέει ο λαός! Είναι αργά όμως ο δήμαρχος ξαναείναι δήμαρχος και η Κωμιακή ξανά χωρίς νερό!

Ένας Κωμιακίτης αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση