GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "ιδιαίτερη" τούρτα της Αγκιλέρα! [photo]

Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) περιμένει σε λιγάκι να γίνει μανούλα για 2η φορά στη ζωή της και διοργάνωσε το baby sh...



Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) περιμένει σε λιγάκι να γίνει μανούλα για 2η φορά στη ζωή της και διοργάνωσε το baby shower, όπως θέλει το έθιμο.
Να θυμίσουμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει κοριτσάκι και θα είναι ο καρπός του έρωτά της με το Μάθιου Ρούτλερ (Matthew Rutler), τον οποίο γνώρισε το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας “Bourlesque” όπου η Αγκιλέρα έπαιξε στο πλευρό της Cher.
Λίγο καιρό νωρίτερα είχε χωρίσει από τον πρώτο της άντρα, τον Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman), διευθυντικό στέλεχος στη μουσική βιομηχανία με τον οποίο έχουν αποκτήσει τον 6χρονο σήμερα Μαξ.
Επιστρέφουμε, όμως, στο baby shower που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στυλίστα της στο Λος Άντζελες κι εκεί η Αγκιλέρα άκουσε τις ευχές όλων, ένιωσε το πόσο πολύ την αγαπούν όλοι οι φίλοι της σε μια πολύ όμορφη βραδιά και φυσικά τους ευχαρίστησε για όλα.
Επειδή όμως τα παραπάνω είναι ένα στάδιο πριν το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» και δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια στο παρελθόν, η τραγουδίστρια φρόντισε να θυμίσει πρώτα στους καλεσμένους της και κατ' επέκταση σε εμάς ότι η Xtina είναι εδώ!

Πώς; Με την τούρτα της… Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Και φυσικά, δήλωσε ότι μπορεί να περιμένει με ανυπομονησία κι ενθουσιασμό τον ερχομό της κόρης της, όμως, αμέσως μετά θα φροντίσει να αποκτήσει και πάλι το προ- εγκυμοσύνης σώμα και καμπύλες της. Ευτυχώς γιατί είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση