GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνδυνος για την δημόσια υγεία οι εκδιδόμενες νιγηριανές στη Ρόδο! [photos + video]

Σαν να μην έφταναν τα έκτροπα των μεθυσμένων Βρετανών στη Ρόδο που δυσφημούν το νησί , ένα κύκλωμα που προωθεί Νιγηριανές κοπέλ...



Σαν να μην έφταναν τα έκτροπα των μεθυσμένων Βρετανών στη Ρόδο που δυσφημούν το νησί , ένα κύκλωμα που προωθεί Νιγηριανές κοπέλες στην πορνεία έχει κάνει την εμφάνιση του στη Ρόδο . Συγκεκριμένα κάθε βράδυ νεαρές μελαμψές κοπέλες εμφανίζονται έξω απο το νεκροταφείο στου Αγίου Δημητρίου κάνοντας πιάτσα στη στάση του λεωφορείου . Κατά προτίμηση φαίνεται να σταματούν οι ίδιες νεαρής ηλικίας άτομα «ψαρεύοντας» λίγα ευρώ για σεξουαλική ικανοποίηση των πελατών τους , ενώ πολλοί σταματούν οικειοθελώς για αγοραίο ερωτά .

Με την κάμερα του Rodosreport καταγράψαμε το στέκι της πορνείας που στήθηκε στο νησί. Συνήθως είναι δυο κοπέλες που περιμένουν πελατεία στην στάση του λεωφορείου έξω απο νεκροταφείο , ενώ άλλες δυο πηγαινοέρχονται στην αρχή της λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας .

Αγανάκτηση των κατοίκων

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των γύρω συνοικιών που βλέπουν την περιοχή τους να υποβαθμίζεται συνεχώς , τόσο λόγω των αθίγγανων που κάνουν πλιάτσικο στα σπίτια τους , όσο και του καθημερινού παζαριού αυτοκινήτων προς πώληση που στήνεται καθημερινά στην περιοχή . Το νέο αυτό φαινόμενο έχει εξοργίσει του περίοικους που βλέπουν εικόνες μεγάλης αστικής παρακμιακής πόλης στην γειτονιά τους .

Κίνδυνοι για την δημόσια υγεία

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος της μετάδοσης νοσημάτων με τις κοπέλες να μην πληρούν τις στοιχειώδεις υγειονομικές διατάξεις των νόμιμα εκδιδόμενων γυναικών .

Δείτε τις εικόνες 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση