GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται θηλάζοντας τον γιο της... [photos]

Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο σημαντικός για εκείνη... Μια πρωτότυπη και πολύ τρυφερή φωτογράφιση έκανε για γνωστό γυναικείο π...



Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο σημαντικός για εκείνη...
Μια πρωτότυπη και πολύ τρυφερή φωτογράφιση έκανε για γνωστό γυναικείο περιοδικό η Olivia Wilde.
Η γνωστή ηθοποιός, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί του.
Μάλιστα, σε μία από τις λήψεις, η ευτυχισμένη μανούλα φαίνεται να θηλάζει τον γιο της, Ότις, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο ενεργά τον δημόσιο θηλασμό.

«Το να φωτογραφίζομαι με τον Ότις είναι πολύ όμορφο γιατί οποιοδήποτε πορτρέτο μου αυτή τη στιγμή δε θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς να περιλαμβάνεται σε αυτό η μητρική μου ταυτότητα», είπε χαρακτηριστικά 30χρονη ηθοποιός, και κατόπιν πρόσθεσε «Ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα. Νομίζω ότι ο Ότις πρέπει να είναι συνέχεια στο στήθος μου».

Όσο για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Σουντείκις, η ίδια ξεκαθάρισε «Είμαστε αρραβωνιασμένοι αλλά δεν έχουμε ακόμα σχέδια για γάμο. Πρέπει απλά να βρούμε χρόνο να το σκεφτούμε. Με πολλές έννοιες, ένα παιδί είναι δέσμευση. Είμαστε πολύ απασχολημένοι και πολύ χαρούμενοι σαν οικογένεια. Και για μένα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ερμηνεία της λέξης οικογένεια. Τα παιδιά σήμερα μεγαλώνουν μέσα σε διάφορα είδη οικογενειών. Εννοώ ότι ακόμα δεν πιέζομαι να παντρευτώ. Αλλά νομίζω ότι όταν γίνει θα έχει πλάκα».
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση