GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σκαφάτες διακοπές της Rihanna

Σε πολυτελές σκάφος, μήκους 56 μέτρων κάνει διακοπές η Rihanna. Πρόκειται για το Galaxy του Ελβετού πολυεκατομμυριούχου Χανς Τόμας ...


Σε πολυτελές σκάφος, μήκους 56 μέτρων κάνει διακοπές η Rihanna.
Πρόκειται για το Galaxy του Ελβετού πολυεκατομμυριούχου Χανς Τόμας Γκρος, το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις.
Άλλωστε, το μόνο που χρειάζεται το καλοκαίρι η 26χρονη τραγουδίστρια από τα Barbados είναι το… μπικίνι της.
Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, απεικονίζεται με ένα μαύρο μικροσκοπικό μαγιό να απολαμβάνει τον ήλιο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση