GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκλονιστικό "αντίο" της κόρης του Robin Williams στον πατέρα της

Τα ξημερώματα της Τρίτης, η μοναδική κόρη του Robin Williams, Zelda, αποχαιρέτησε τον πατέρα της με ένα συγκινητικό της μήνυμα στο Twitte...

Τα ξημερώματα της Τρίτης, η μοναδική κόρη του Robin Williams, Zelda, αποχαιρέτησε τον πατέρα της με ένα συγκινητικό της μήνυμα στο Twitter.
Η ίδια δημοσίευσε απόσπασμα από το αγαπημένο της βιβλίο όπως έχει αναφέρει, τον Μικρό Πρίγκηπα του Antoine De Saint-Exupery καταλήγοντας "I love you. I miss you. I’ll try to keep looking up" ("Σε αγαπώ. Μου λείπεις. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να σε ψάχνω εκεί ψηλά").

Η απόδοση του αποσπάσματος που δημοσίευσε η Zelda Williams:
"Εσύ- εσύ μόνο θα έχεις τα αστέρια όπως κανένας άλλος δεν τα έχει. Σε ένα από αυτά θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Και έτσι όταν το βράδυ θα κοιτάς τον ουρανό θα είναι σαν όλα τα αστέρια να γελούν. Εσύ, μόνο εσύ θα έχεις τα αστέρια που μπορούν να γελούν."

Η επίσης ηθοποιός Ζέλντα Γουίλιαμς (Zelda Rae Williams) γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1989 και είναι παιδί του Ρόμπιν Γουίλιαμς και της δεύτερης συζύγου του Marsha Garces. Οπως είχε πει ο ίδιος ο Γουίλιαμς, πήρε το όνομά της από την πριγκίπισσα Ζέλντα της σειράς βιντεοπαιχνιδιών The Legend of Zelda. Η Ζέλντα έχει δύο αδέρφια: τον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδερφό της Zachary Pym Williams, καθώς και τον μικρότερο Cody Alan Williams.
Σημειώνεται ότι η τελευταία φωτογραφία στο Instagram του σπουδαίου ηθοποιού που αυτοκτόνησε στα 63 του χρόνια, ήταν ένα καρέ με την 25χρονη σήμερα κόρη του. Στη λεζάντα της, της είχε ευχηθεί "χρόνια πολλά" για τα γενέθλια της.

Ο "παράξενος" θάνατος του Antoine De Saint-Exupery που καταχωρήθηκε ως "αυτοκτονία"
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγγραφέας του πολυδιαβασμένου "Μικρού Πρίγκιπα" πέθανε με έναν παράξενο τρόπο που παρέμεινε αδιευκρίνιστος για πολλά χρόνια, ενώ το άψυχο σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ. Εκτός από συγγραφέας ήταν και πιλότος και είχε καταταγεί στην αεροπορία ως χειριστής καταδιωκτικού. Ωστόσο παρά την εμπειρία του, ο συγγραφέας εξαφανίζεται με το αεροπλάνο του ανοιχτά της Κορσικής κατά τη διάρκεια πολεμικής αποστολής εναντίων γερμανικών καταδιωκτικών.
Λίγο πριν αναχωρήσει για αυτή την τελευταία του αποστολή, εμπιστεύθηκε τα χειρόγραφα του στον διοικητή του, ενώ το άθικτο δωμάτιο του προδίδει ότι δεν κοιμήθηκε όλο το προηγούμενο βράδυ. Περίπου 3 ώρες μετά την απογείωση ο Εξυπερί θεωρείται αγνοούμενος και ο διοικητής υποψιάζεται αυτοκτονία. Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν 50 χρόνια αργότερα και μέσα σε αυτά και το βραχιόλι που του είχε κάνει δώρο η αγαπημένη του. Το πτώμα ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση