GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το αμάξι που μετέφερε … ένα άλογο! [video]

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας οδηγός ΙΧ.στη Φορταλέζα της Βραζιλίας, όταν προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και είδε να εξέχει από το...



Δεν πίστευε στα μάτια του ένας οδηγός ΙΧ.στη Φορταλέζα της Βραζιλίας, όταν προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και είδε να εξέχει από το παράθυρο το κεφάλι ενός αλόγου.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθούν ο οδηγός έχει στριμώξει το άλογο στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα», είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και πρόσθεσε: «Το άλογο καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και έδειχνε να απολαμβάνει την βόλτα. Είχε βγάλει το κεφάλι του από το παράθυρο του συνοδηγού και δεν έδειχνε να δυσφορεί για το γεγονός ότι είχε στριμωχτεί στο αμάξι…»

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας πρόσθεσε ότι είναι παράνομη η μεταφορά του αλόγου, αλλά τόνισε ότι δεν έπιασαν το περιστατικό οι κάμερες ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση