GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος από άντρα που κλωτσάει σκύλο σε ασανσέρ [video]

Εκατομμυριούχος αντιμετωπίζει το χλευασμό και δριμύτατες επικρίσεις καθώς πιάστηκε να κλωτσάει επανειλημμένα το σκύλο του φίλου...



Εκατομμυριούχος αντιμετωπίζει το χλευασμό και δριμύτατες επικρίσεις καθώς πιάστηκε να κλωτσάει επανειλημμένα το σκύλο του φίλου του. Η πράξη του καταγράφτηκε σε βίντεο από κάμερα παρακολούθησης, μέσα σε ασανσέρ σε κτίριο με διαμερίσματα στο Βανκούβερ του Καναδά.
Ο Des Hague, είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία κέτερινγκ Centerplate. Σύμφωνα με το ESPN, ο Hague μεταμελημένος για τη πράξη του, αναμένεται να δωρίσει το ποσό των 100.000 σε ίδρυμα για την προστασία των ζώων ενώ θα συμπληρώσει και 1000 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε οργανισμό.
Για το περιστατικό ο ισχυρός άντρας εξέδωσε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση: «Ντρέπομαι και έχω βαθιά αμηχανία. Θα ήθελα να εκφράσω τη συγνώμη μου στην οικογένειά μου, την εταιρεία και τους πελάτες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση