GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηγουμενίτσα: Έπιασαν Βούλγαρους με 100 κιλά ηρωίνης!

Ένα πολύ μεγάλο φορτίο ηρωίνης σκόπευαν να μεταφέρουν στην Ιταλία δυο Βούλγαροι που επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός σε ένα φορτηγό...


Ένα πολύ μεγάλο φορτίο ηρωίνης σκόπευαν να μεταφέρουν στην Ιταλία δυο Βούλγαροι που επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός σε ένα φορτηγό μεταφοράς ζώων, μέσα στην καρότσα του οποίου είχαν κατασκευάσει ειδικές κρύπτες.
Το φορτηγό υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού, μόλις έφτασε στο λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας για να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής με προορισμό την Ανκόνα. Ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους οι λιμενικοί, μύρισε τα ναρκωτικά και αμέσως άρχισε έρευνα.
Οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην καρότσα του φορτηγού βρέθηκαν και μέσα υπήρχαν 190 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 100 κιλών και 230 γραμμαρίων! Οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 37 και 35 χρόνων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το φορτηγό τους κατασχέθηκε.

Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΓΧΩΡΙΑ ΖΗΤΗΣΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!
    ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση