GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Κατασχέθηκαν 114,9 κιλά χασίς ύστερα από καταδίωξη

Άλλη μια προσπάθεια των καρτέλ της Αλβανίας να εισάγουν στη χώρα μεγάλη ποσότητα χασίς, έπεσε στο κενό χάρη στους αστυνομικούς της Ο...


Άλλη μια προσπάθεια των καρτέλ της Αλβανίας να εισάγουν στη χώρα μεγάλη ποσότητα χασίς, έπεσε στο κενό χάρη στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας Ιωαννίνων που εντόπισαν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρονταν 115 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το μεσημέρι στη διασταύρωση Λυκόστομου το ύποπτο αυτοκίνητο και του έκαναν φωτεινά και ηχητικά σήματα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, ο 43χρονος Αλβανός οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει το μπλόκο και αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων.
Ο 43χρονος δράστης συνελήφθη και κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, βρέθηκαν 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114 κιλών και 900 γραμμαρίων. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση