GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρρες: 11χρονες «μακρυχέρες» έκλεβαν χρήματα από μαγαζιά

Κοριτσάκια ηλικίας μόλις 11 χρόνων αποτελούσαν την «αιχμή του δόρατος» μιας θηλυκής συμμορίας που χτυπούσε σε περίπτερα και κα...




Κοριτσάκια ηλικίας μόλις 11 χρόνων αποτελούσαν την «αιχμή του δόρατος» μιας θηλυκής συμμορίας που χτυπούσε σε περίπτερα και καταστήματα των Σερρών, κλέβοντας... χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης! Αρχηγός της πενταμελούς σπείρας ήταν μια 35χρονη που συνελήφθη μαζί με τις ανήλικες.

Οι πέντε δράστιδες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, μετά την καταγγελία του 36χρονου ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου ότι του είχαν αποσπάσει την προσοχή και είχαν κλέψει από το ταμείο 150 ευρώ. Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή της αρχηγού όταν συνελήφθησαν και αποδόθηκαν στο περιπτερούχο.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι η σπείρα είχε κλέψει και άλλα 170 ευρώ από το κατάστημα ενός 47χρονου το περασμένο Σάββατο, με την ίδια ακριβώς μέθοδο. Οι πέντε γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Όλα... δικά του τα ήθελε ένας 27χρονος που διέρρηξε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στηνΟρεστιάδα! Τα χρήματα που άρπαξε από το ταμείο δεν του φάνηκαν αρκετά κι έτσι παραβίασε και τους κερματοδέκτες των αυτόματων μηχανημάτων του πλυντηρίου αυτοκινήτων. Συνολικά, άρπαξε 240 ευρώ αλλά δεν πρόλαβε να τα χαρεί, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας. Τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στον πρατηριούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση