GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άμεση παρέμβαση ΓΕΣ στο ΚΕΝ Τρίπολης

Την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ προκάλεσαν οι διαμαρτυρίες και η επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων νεοσύλλεκτων από το ΚΕΝ Τρίπολ...



Την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ προκάλεσαν οι διαμαρτυρίες και η επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων νεοσύλλεκτων από το ΚΕΝ Τρίπολης. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών για τα καψόνια-την άσχημη συμπεριφορά-την τρομερή ενταντικοποίηση-τις λειψές μερίδες φαγητού, με αποτέλεσμα οι φαντάροι να πεινούν, κλιμάκιο του ΓΕΣ επισκέφτηκε το Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης για να το επιθεωρήσει.

Φυσικά, όχι μόνο αποδείχτηκε ότι οι καταγγελίες ήταν αληθείς –και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά- αλλά λήφθηκαν συγκεκριμένα μέτρα που βελτίωσαν την κατάσταση.

Οι μερίδες φαγητού πλέον είναι αξιοπρεπείς και υπάρχει οδηγία χορήγησης επιπλέον μερίδας σε όσους το κρίνουν απαραίτητο.

Τα καψόνια κόπηκαν μαχαίρι.
Επίσης, μπορεί να πρόγραμμα πολεμικής εκπαίδευσης να έχει πολύ έντονους ρυθμούς-ασύγκριτους με τα υπόλοιπα ΚΕΝ- αλλά πλέον υπάρχει Πρόγραμμα, καθορισμένες διαδικασίες και Ελεύθερος Χρόνος.

Οι αλλαγές αυτές αμέσως έγιναν αντιληπτές στους συνάδελφους που όχι μόνο συνειδητοποίησαν ότι το ΓΕΣ παρακολουθεί τις καταγγελίες, αλλά κυρίως ότι ο συλλογικός αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, η μαχητική αμφισβήτηση, η δημοσιοποίηση των καταγγελιών για τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες, είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα.

Συνάδελφοι, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το βύσμα όχι μόνο σε ξεφτιλίζει αναγκάζοντας σε να γλύψεις κατουρημένες ποδιές και δε μπορεί να αναμετρηθεί με αυτές τις καταστάσεις της χακί καθημερινότητας, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων απαλλάσσει ορισμένους φορτώνοντας τα βάρη στους υπόλοιπους. Και πάντα στη γωνία περιμένει ένα μεγαλύτερο βύσμα….

Συνάδελφοι να αντιμετωπίσουμε με Αξιοπρέπεια και Μαχητικότητα την υποχρεωτική στράτευση.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι κάθε ώρα και στιγμή στο πλευρό σας.
http://diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΜΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση