GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: 13χρονος ληστής χτύπησε αλλοδαπή

Πού να φανταζόταν τι θα ακολουθούσε μια 62χρονη Αυστραλή όταν, καθώς περπατούσε σε ένα δρόμο της Ξάνθης, είδε να κατευθύνεται προς τ...


Πού να φανταζόταν τι θα ακολουθούσε μια 62χρονη Αυστραλή όταν, καθώς περπατούσε σε ένα δρόμο της Ξάνθης, είδε να κατευθύνεται προς το μέρος της ένα ανήλικο αγοράκι και πιο πίσω του ένα μεγαλύτερο; Κι όμως, το αγόρι αποδείχθηκε «σκληρός» κακοποιός που δεν δίστασε να της επιτεθεί για να τη ληστέψει!
Με τη βοήθεια του 19χρονου συνεργού του, ο μόλις 13 χρόνων δράστης χτύπησε την άτυχη γυναίκα και κατάφερε να της αρπάξει την τσάντα της, που περιείχε ένα κινητό και διάφορα έγραφα! Αμέσως μετά, τράπηκαν και οι δυο σε φυγή αφήνοντας αιμόφυρτη στο έδαφος την 62χρονη αλλοδαπή, που δεν μπορούσε να χωνέψει ότι τη λήστεψε ένα μικρό παιδί!
Όταν, χάρη στις έρευνες αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι «άγουροι» δράστες έπεσαν στα χέρια τους έχοντας ακόμη μαζί τους την κλεμμένη τσάντα με τα έγραφα που αποδόθηκαν στην τραυματισμένη γυναίκα, αποκαλύφθηκε ότι ο ανήλικος είχε καλό… «δάσκαλο. Ο 19χρονος, που μαζί του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για ληστείες και κλοπές!
Μετά την τρομακτική εμπειρία της, η 62χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση