GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα με 146 κιλά λαθραίου καπνού

Μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού, που ξεπερνά τα 146 κιλά, βρήκαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου στην κατοχή δύο ανδρ...


Μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού, που ξεπερνά τα 146 κιλά, βρήκαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου στην κατοχή δύο ανδρών ηλικίας 60 και 42 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα στο 23ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Αντιρρίου.
Ειδικότερα, ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος και επέβαινε ο 60χρονος. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί βρήκαν 292 νάιλον συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 146 κιλών και 660 γραμμαρίων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είχαν σκοπό να μεταφέρουν τον λαθραίο καπνό σε περιοχή της Αθήνας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ τα διαφυγόντα κρατικά έσοδα υπολογίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 28.905,51 ευρώ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση