GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμιο ΣΟΚ για το 17χρονο που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί...

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η δολοφονία ενός 17χρονου από αστυνομικό στη Νάπολι... Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ο Νταβίντε Μ...



Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η δολοφονία ενός 17χρονου από αστυνομικό στη Νάπολι... Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ο Νταβίντε Μπιφόλκο επέβαινε σε ένα σκούτερ μαζί με δύο φίλους του.
Οι τρεις νεαροί δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της αστυνομίας και συνέχισαν την πορεία τους.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές λίγα μέτρα πιο κάτω έπεσε το μηχανάκι και οι νεαροί άρχισαν να τρέχουν. Οι καραμπινιέροι συνέλαβαν τους δύο, ενώ ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ κατά του Μπιφόλκο με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο άτυχος νεαρός κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη.
Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 17χρονου, ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατέστρεψε δύο περιπολικά. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός ήθελε να πυροβολήσει στον αέρα για να φοβίσει τον Μπιφόλκο, όμως, ο αδερφός του δηλώνει ότι πρόκειται για «δολοφονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση