GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απατεώνας εξαπάτησε 18 άτομα σε όλη τη χώρα

Τέλος στη δράση ενός 55χρονου απατεώνα που δρούσε σε όλη την Ελλάδα παριστάνοντας τον επιχειρηματία και ζητώντας… δανεικά, δήθεν για...


Τέλος στη δράση ενός 55χρονου απατεώνα που δρούσε σε όλη την Ελλάδα παριστάνοντας τον επιχειρηματία και ζητώντας… δανεικά, δήθεν γιατί είχε άμεση ανάγκη να αγοράσει φάρμακα, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν στην Πάτρα.
Με τη μέθοδο που ακολουθούσε πάντα και ως τώρα είχε αποδειχθεί επιτυχημένη, ο θρασύτατος δράστης εξαπάτησε ένα 31χρονο από τον οποίο ζήτησε και πήρε 100 ευρώ, τάχα επειδή έπρεπε να αγοράσει αμέσως φάρμακα και δεν κρατούσε χρήματα. Φυσικά, δεν τήρησε ποτέ την υπόσχεσή του να τα επιστρέψει και το θύμα τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να βρεθούν πάνω του τα 100 ευρώ που αποδόθηκαν στον δικαιούχο.
Όπως αποδείχθηκε στην προανάκριση, όμως, δεν ήταν το πρώτο θύμα του. Είχαν προηγηθεί άλλοι… 18 σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, των Κυκλάδων, της Καβάλας, της Δράμας, των Σερρών, της Κοζάνης και του Αγρινίου που την έπαθαν με τον ίδιο τρόπο! Σε βάρος του έχουν σχηματιστεί ισάριθμες δικογραφίες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται μήπως έχει εξαπατήσει και άλλους!
Ο 55χρονος απατεώνας, που υπολογίζεται πως «έβγαλε» 25.350 ευρώ από τη δράση του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία για απάτες κατ’ επάγγελμα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση