GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικά στην Α1 ο Πανιώνιος

Στα γραφεία της ΕΕΑ παίχτηκε το πρωί το τελευταίο (;) αλλά πιο ενδιαφέρον επεισόδιο του σίριαλ για το ποια εκ των Πανιωνίου ή Καβάλα...


Στα γραφεία της ΕΕΑ παίχτηκε το πρωί το τελευταίο (;) αλλά πιο ενδιαφέρον επεισόδιο του σίριαλ για το ποια εκ των Πανιωνίου ή Καβάλας θα παίξει στη φετινή Α1.
Ο Ηλίας Λιανός έδωσε το «παρών» δηλώνοντας πως έχει την εγγυητική των 100.000 ευρώ και έναν πλήρη φάκελο για να αποτρέψει τον υποβιβασμό της κυανέρυθρης ΚΑΕ παρότι έχει παρέλθει μια εβδομάδα από την τελευταία προθεσμία. Οι άνθρωποι της ΕΕΑ αποφάσισαν να δεχτούν τον μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου και αφότου εξέτασαν τον φάκελο αποφάσισαν με ψήφους 4-3 να τον εγκρίνουν και να του δώσουν τη θέση στην Α1.
Οι άνθρωποι της Καβάλας, που ήταν από το πρωί στην ΕΕΑ περιμένοντας να πάρουν το χρίσμα για την Α1 ως η πρώτη επιλαχούσα ομάδα από την Α2, έμειναν με άδεια χέρια και αποχώρησαν δυσαρεστημένοι, αλλά αποφασισμένοι να αντιδράσουν γιατί θεωρούν πως η έγκριση της συμμετοχής του Πανιωνίου είναι εκπρόθεσμη. Ανάλογες αντιδράσεις αναμένονται και από τον Ιωνικό Νικαίας, που θα ανέβαινε από τη Β’ Εθνική στην Α2.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση